Modna platforma

Uskoro počinje drugi Atelier, ovako izgledaju posljednje pripreme tandema ELFS

Modni dvojac Šekuljica-Tandarić otvara modnu manifestaciju svojom jesensko-zimskom kolekcijom.

Drugo izdanje modne platforme Atelier na svojoj će pisti 20. listopada ugostiti jednog od najpoznatijih brendova regionalne modne scene, dizajnerski dvojac ELFS. Tandem Šekuljica-Tandarić otvara modnu manifestaciju Atelier svojom jesensko-zimskom kolekcijom, a nakon toga slijede još dva jednako uzbudljiva modna dana u Paviljonu broj 9 Zagrebačkog Velesajma.

U tijeku su posljednje pripreme još jednu njihovu samostalnu reviju.

image

Kreativnost na djelu.

PROMO
image

Sve je spremno za reviju.

PRESS
image

Svima znani brend.

PRESS
image

Zlatne ruke majstora.

PROMO

"Izrazito smo ponosni što otvaramo ovosezonsko izdanje Ateliera koje će zasigurno nadmašiti očekivanja te se nadamo da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike, ali i da će to postati tradicija u narednim izdanjima. Ovakva događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali uskoro ćemo pokazati da su ona još uvijek u trendu, te da je njihova važnost velika. Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća", izjavili su ELFSI.

image

Pozornost usmjerena prema najmanjem detalju.

PRESS
image

Evo kako nastaju ideje.

PRESS
image

Kolekcija je spremna.

PRESS

U sklopu istog modnog događanja, u petak, 21. listopada, nove kolekcije predstavit će i BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za unaesthetik, Martinu Herak, M.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu Krklec i DeLight.

Linker
14. travanj 2024 09:11