H&M Studio

Uskoro stiže prava kolekcija za one koji obožavaju modnu dramu

Nadahnuta divama zlatnog doba Hollywooda i suvremenim megazvijezdama sa stavom ‘go big or go home‘, nova H&M Studio kolekcija spaja sirovu nosivost s radikalnim glamurom.

Efektne večernje haljine s punim volumenom, predimenzionirani trench kaput, kožna motociklistička jakna i jakna od umjetnog krzna - komadi su koji zrače samopouzdanjem i stvoreni su za lude večernje izlaske. Takav ekstrovertni dizajn namijenjen za noćni provod dio je nove H&M Studio kolekcije za proljeće 2023.

Traper i svakodnevne luksuzne trenirke također jamče maksimalnu eleganciju uz minimalan trud, zajedno s cool dodacima kao što su sjajne, kožne gležnjače, donje rublje obrubljeno kamenčićima i goleme sunčane naočale. Predimenzionirani prsluk i maksi suknja visokog struka rađeni su od mješavine organskog i otpadnog pamuka te su ukrašeni s ručno ušivenim gumbima koji su djelomično izrađeni od reciklirane plastike koju su nabavili skupljači otpada u Bengaluruu.

image
Fotografije: Promo

U skladu s H&M-ovim ciljevima održivosti, svaki predmet u kolekciji izrađen je od održivijih materijala uključujući organski pamuk, reciklirani poliester, kožu bez kroma i Naia™ Renew, kružno vlakno proizvedeno od 60 posto drvene pulpe iz održivih izvora i 40 posto certificiranog recikliranog otpadni materijali.

image
Fotografije: Promo

"Ove sezone dizajnerski tim bio je očaran idejom moderne megazvijezde koja neprimjetno klizi između svakodnevnog izgleda i haljine s crvenog tepiha koja vrišti glamur. Današnjim generacijama održati jednostavnost jednako je važno kao i izgledati kao milijun dolara, a mi smo željeli stvoriti kolekciju koja može živjeti iz dana u noć, i s posla na posao, bez kompromisa u stilu", izjavila je dizajnerica koja stoji iza kolekcije, Linda Wikell, a kolekcija na službeni web shop H&M-a dolazi 2. ožujka.

image

Nova Studio kolekcija u prodaju stiže 2. ožujka

Fotografije: Promo
Linker
25. travanj 2024 03:35