MODNA ODLIKAŠICA

Uvijek odvažna: Florence Pugh zadivila u potpuno prozirnoj suknji na reviji kuće Valentino

Upečatljivom kombinacijom Florence je još jednom potvrdila koliko voli riskirati s modom te ispitivati granice ženstvenosti, pritom se ne obazirući na zlobne komentare.

Jedna od glumačkih zvijezda koja se najviše istaknula svojim modnim kombinacijama ove sezone dodjele nagrada uvjerljivo je Florence Pugh, najpoznatija po ulogama u filmovima "Little Women" i "Don‘t Worry Darling". Florence je na crvenom tepihu pokazala brojne odvažne stylinge koji slave prirodnu ljepotu ženskog tijela zbog kojih nestrpljivo iščekujemo njezino izdanje na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

image

Florence se ne boji riskirati s modnim odabirom

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

U međuvremenu je Pugh svojim obožavateljima "servirala" još jedan nezaboravan look, koji je odabrala za parišku reviju luksuzne modne kuće Valentino, čija je ambasadorica. Istaknula se u potpuno prozirnoj svjetlucavoj maksi suknji, koju je uparila s jednostavnim sivim "cropped" džemperom te statement srebrnom Valentino torbicom, a strani mediji izdanje su prozvali Florenceinim najboljim stylingom dosad.

image

Florence Pugh na Valentino prêt-à-porter reviji

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Upečatljivom kombinacijom Florence je još jednom potvrdila koliko voli riskirati s modom te ispitivati granice ženstvenosti, pritom se ne obazirući na zlobne komentare. Na pretprošloj reviji svog omiljenog brenda pokazala je potpuno gole grudi u prozirnoj ružičastoj haljini, a na dodjeli nagrada Guverners Akademije u Los Angelesu pojavila se u transparentnoj kreaciji Victorije Beckham.

image

Pugh je ambasadorica brenda Valentino

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

"Zašto se toliko bojite grudi? Male? Velike? Lijeve? Desne? Samo jedne? Možda nijedne? Što. Je. Tako. Zastrašujuće?" napisala je Florence tom prigodom na svom Instagram profilu uz objavu kojom je prozvala "vulgarne muškarce" koji komentiraju njezin izgled.

Linker
25. travanj 2024 06:42