gloria in

Vatreni koraci: 4 fantastična stajlinga s crvenom u prvom planu

Što se to crveni na sivim zimskim ulicama? Čarape, koje pristaju raznim kombinacijama i modnim situacijama. Donosimo četiri stajlinga po izboru stilistice Ivane Pavić s crvenom u prvom planu.

Posao i izlazak

Mala crna haljina jednako dobro funkcionira u svim prilikama, a pogotovo ako je uparena s detaljima u jarkim bojama. U kombinaciji s crvenim čarapama, otkačenim kaputom i statement cipelama spremni ste i za posao i za piće nakon radnog vremena.

Dama u crvenom

Total look u crvenoj rezerviran je za one hrabrije: u njemu sigurno nećete proći nezamijećeno, a i osjećat ćete se neodoljivo seksi.

Šarena igra

Zimsko sivilo najbolje se izbija detaljima u jarkim bojama: umjesto samo jednog, obojite cijelu kombinaciju vedrim bojama pa iz sivog uskočite u plavi kaput, čizme zamijenite tenisicama s neobičnim uzorkom, a cijelu kombinaciju uokvirite neobičnom torbom i crvenom kapom.

Seksi studentica

Bez obzira na to studirate li ili ne, nema razloga zašto se na jedan dan ne biste osjećali kao da ste ponovno na fakultetu: 'školsku' suknjicu upotpunite končanim puloverom, maramom oko vrata i crvenim čizmama do iznad koljena.

Linker
23. travanj 2024 19:06