Sve sjaji

Voditeljica Nikolina Ristović kao lutka u režiji dizajnerice Monike Sablić

Nikolina je zasjala u šest modela iz kolekcije koja je po njoj dobila ime ‘Doll‘.

Televizijsku voditeljicu Nikolinu Ristović u posljednje vrijeme opet možemo vidjeti na malim ekranima, no ovaj put odlučila je izaći iz svoje, kako kaže, komfort zone i napraviti nešto što inače ne radi pa je tako postala zvijezdom nove kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić.

"I do sad sam snimala modne kampanje, ali to nije moj primarni posao. Bilo je jako uzbudljivo opet biti u ulozi modela, fotograf Branimir Kralj vrhunski je odradio posao, a posebno je bilo interesantno vidjeti Jadrana Lazića, majstora svjetskog kalibra, kako funkcionira na setu", rekla je Nikolina.

image

Nikolina Pišek u novoj kampanji Monike Sablić

BRANIMIR KRALJ
image

Nikolina Pišek u novoj kampanji Monike Sablić

BRANIMIR KRALJ
image

Nikolina Pišek u novoj kampanji Monike Sablić

BRANIMIR KRALJ

Naime Jadran Lazić bio je supervizor snimanja koje se odvilo u Zagrebu, dok je za make up i frizuru bio zadužen LaRita studio Ive Jerković.

Nikolina je zasjala u šest modela iz kolekcije koja je po njoj dobila ime "Doll" (Lutka). Kako kaže Monika Sablić upravo joj je Nikolina bila inspiracija za ovu blagdansku i novogodišnju kolekciju.

"Nikolina je lijepa i snažna i to me se dojmilo kod nje. Samosvjesna je i zna što želi, a takve su upravo moje kreacije, za žene koje vole estetiku i znaju što hoće", rekla je Monika.

image

Nikolina Pišek i Monika Sablić

BRANIMIR KRALJ
image
BRANIMIR KRALJ
image
BRANIMIR KRALJ

U modelima dominiraju šljokice, po čemu je Monika prepoznatljiva, a novogodišnji štih cjelokupnom outfitu daju detalji s nojevim i gavranovim perjem.

"Kako većina žena voli isprobavati novu odjeću tako sam i ja uživala isprobavajući odjeću koju i da hoćeš ne stigneš svu odjenuti budući blagdani i praznici kratko traju. S Monikom je divno raditi. Njena estetika je drugačija. Kreacije su joj vrlo ženstvene, imaju tu neku primjesu starog hollywoodskog glamura, dostojanstvenosti i ženstvenosti i to mi je jako seksi", zaključila je Nikolina.

Linker
14. travanj 2024 16:12