na modnom radaru

Volimo torbe u obliku polumjeseca: Donosimo top 15 prijedloga za novu sezonu

Torbe u obliku polumjeseca najavljivane su kao vodeći modeli za naredne mjesece, ali njihova je vladavina već počela.

Viđene na pistama jesensko/zimskih kolekcija brendova poput Loewea, Miu Miu, Isabel Marant, Stelle McCartney i brojnih drugih, torbice u obliku polumjeseca već su među najtraženijima za sezonu pred nama. Kao jedan od dokaza za njihovu nadolazeću popularnost svakako su i street style kombinacije uhvaćene na ulicama Kopenhagena tijekom proteklog Tjedna mode.

Interesantne i zabavne za kombiniranje, torbice u obliku polumjeseca dolaze u pregršt nijansi te različitih oblika. Među najpopularnijima već neko vrijeme je Pradin Moon model koji su proteklih godina u sklopu retro trendova kopirali brojni dizajneri high street brendova. Ipak, ove sezone poželjnija će biti padded verzija koja odlično pristaje hladnim mjesecima.

image
VALENTINA VALDINOCI
image
VALENTINA VALDINOCI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image
VALENTINA VALDINOCI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Isabel Marant F/W 23.

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGTH

Varijante u neutralnim tonovima odlično su osvježenje kapsul garderobe i dodatak torbama koje su vam u svakodnevnoj rotaciji. Idealna veličina će, naravno, ovisiti o vašim životnim navikama no srednje dimenzije bit će odlična opcija koja će istovremeno biti trendi, ali i dovoljno praktična da u nju stavite sve što vam kroz dan treba. Zbog poveće ručke koja omogućuje da torbu prebacite preko ramena ili nosite u ruci, ovo će biti jedan od najsvestranijih modnih dodataka u koje ćete uložiti ove sezone.

image

CCC (52,99 €)/Marc Jacobs (599 €)

PROMO
image

Liu Jo (150 €)/Högl (202,93 €)/Mona (94,99 €)

PROMO
image

Twinset (131 €)/Deichmann (19,99 €)/Deichmann (19,99 €)

PROMO

Najviše zabave u slaganju kombinacija dat će vam intenzivne boje. Narančasta koja se dugo ljetos držala na popisu omiljenih, intenzivna ružičasta kao urbana oda Barbie trendu ili pak prigušena zelena čiji će se ton izvrsno uklopiti u jesenski kolorit, sasvim je svejedno. Međutim, ove torbe traže isticanje stoga će i ostatak kombinacije trebati pratiti isti upečatljiv dojam. Isto je i s metalik varijantama, bilo srebrnim ili zlatnima, čija će upadljivost najbolje pristajati večernjim lookovima. Ovi će modeli genijalno izgledati u spoju s potpeticama u istom tonu koje ćete kombinirati na neutralnu bazu poput male bijele haljine u ranu jesen ili crne opcije kad već zagazimo u listopad.

image

Zara (19,95 €)/C&A (19,99 €)

PROMO
image

Bershka (19,99 €)/Pull&Bear (22,99 €)

PROMO
image

H&M (8,99 €)/Mango (29,99 €)/Aldo (84 €)

PROMO
Linker
25. travanj 2024 10:18