FENTY X PUMA

‘Vratila se!‘: Nakon šest godina, Rihanna ponovno udružuje snage s Pumom

Rihannina suradnja s proizvođačem sportske odjeće započela je prije gotovo deset godina - 2014. pridružila im se kao kreativna direktorica, zatim je lansirala seriju obuće koja rasprodala u rekordnom roku.

Rihanna se ove godine vraća jača nego ikad, i to na svim područjima. Nakon spektakularnog povratka na pozornicu na poluvremenu Super Bowla, Vogueove naslovnice i obećanja da će ove godine (konačno) izbaciti novi album, RiRi je najavila kako ponovno udružuje snage s Pumom.

Na Puminim službenim stranicama osvanula je kratka poruka - "Vratila se", uz simbole Fenty i Puma te opis "uskoro stiže". Rihannina suradnja s proizvođačem sportske odjeće započela je prije gotovo deset godina - 2014. pridružila im se kao kreativna direktorica, zatim je lansirala seriju obuće koja rasprodala u rekordnom roku, a uslijedio je niz revija na njujorškom Tjednu mode te odlične reakcije kupaca i kritike.

Međutim, 2017. Rihanna je predstavila svoju posljednju kolekciju za Pumu te je njihova suradnja iste godine neočekivano prekinuta. Svestrana glazbenica s Barbadosa nastavila je s drugim projektima te je 2019. s konglomeratom LVMH pokrenula vlastitu luksuznu konfekcijsku liniju Fenty, koja je poslovala svega dvije godine.

U svojem prethodnom mandatu u Pumi RiRi je ostavila trag brojnim zaigranim stilskim rješenjima, a njezini sportski komadi dominirati su 2010-ima. Iako je sama bila najistaknutiji ambasador linije, oko brenda je tada okupila mnoga poznata lica poput Care Delevingne te Travisa Scotta. Detalji o njezinoj novoj suradnji s brendom nisu poznati, a Rihannini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju modne poslastice koje je pripremila u povratničkoj kolekciji.

Linker
11. travanj 2024 14:26