modni vodič

Vrećaste hlače hit su komad za prijelazno razdoblje, pronašli smo najbolje u dućanima

Evu Longoriu, Gigi Hadid i Hailey Bieber već tjednima vidimo u povratničkom komadu koji nije samo cool na prvu, već i iznimno udoban. Posebice za varljive dane s prelaska ljeta na jesen.

Jedan od komada koji se svakodnevno nosio prije 20 godina (ajme, zar je toliko već prošlo?) su vrećaste hlače. Nosili smo ih na tenisice, crop topove, sandale s visokom petom, a čini se da će opet zavladati ulicama. Svjetske zvijezde ih intenzivno nose proteklih tjedana i to pretežito u khaki boji.

image

Eva Longoria

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumica Eva Longoria jako voli širok tip hlača te ih često nosi za razne prigode. U Los Angelesu je već nekoliko puta tijekom osmog mjeseca viđena u ovom tipu hlača koje obično kombinira s jednostavnim košuljama i bluzama. Za izlazak je spojila hlače boje pijeska s bijelom uskom majicom i prljavo-bijelim sakoom.

Da ovaj neutralni stajling bude vizualno još privlačniji, dodala je torbicu u tamnijem bež tonu i bijele sandale sa zanimljivim prozirnim dijelom. Pobjednički outfit za sve prigode!

image

Hailey Bieber

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vrećaste hlače obožava i slavne manekenke poput Hailey Bieber i Gigi Hadid. Hailey je široke cargo hlače niskog struka spojila s crop topom i tenisicama, dok je Gigi khaki cargo hlače kombinirala s bijelim crop topom i traper košuljom. U look je uklopila i bijele tenisice i blijedo-žutu torbicu.

image

Gigi Hadid

WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Široke hlače u raznim nijansama žutosmeđe i bež bit će vrlo tražene u jesenskim stajlinzima pa smo pronašli nekoliko šik opcija popularnih brendova.

image

Sportske hlače, Zara, 279,90 kuna.

ZARA
image

Duge hlače, Zara, 199,90 kuna.

ZARA
image

Cargo hlače, Reserved, 399,90 kuna.

RESERVED
image

Cargo hlače, Pull ‘n‘ Bear, 229,90 kuna.

PULL ‘N‘ BEAR
image

Cargo hlače, H&M, 224,92 kune.

H&M
image

Široke hlače, H&M, 187,42 kune.

H&M
Linker
13. travanj 2024 05:16