PRESS
Gloria & Gloria IN

Za hladne jesenske dane! Darujemo vam kupone za shopping u Designer Outletu Croatia

Hladni dani su stigli, a s njima i potreba da se obnovi jesenska garderoba s toplim komadima u ugodnim jesenskim tonovima.

Hladni dani su stigli, a s njima i potreba da se obnovi jesenska garderoba s toplim komadima u ugodnim jesenskim tonovima.

Hladni dani polako, ali sigurno kucaju na vrata. Stoga je važno što prije pronaći odgovarajuće jesenske kombinacije koje će izgledati besprijekorno u svim mogućim prilikama. Bilo da se radi o odlasku u šetnju, romantičnim večerama, stylish eventima, dnevnim izlascima s prijateljima ili sportskim aktivnostima. Potragu za novim modnim komadima još jednostavniju čine povoljne cijene, a Gloria, Gloria IN i Designer Outlet Croatia pobrinuli su se kako biste po najboljim cijenama pronašli najbolje modne ulove.

image
PRESS
image
PRESS

Za vas imamo iznenađenje i pozivamo vas u Designer Outlet Croatia, jedinstvenu shopping destinaciju s više od 100 fashion i lifestyle brendova koja se nalazi samo 20 minuta od centra Zagreba. Inspirirajte se u modnim kombinacijama i upotpunite jesensku garderobu must-have komadima po odličnim cijenama. Osim modne inspiracije, u nastavku vam donosimo čak 38 kupona s dodatnih -30% popusta na već snižene outlet cijene.

image
PRESS
image
PRESS

U ponudi se nalaze Hugo Boss, Ted Baker, GAP, Patrizia Pepe, Lacoste, Replay, Desigual, Puma, kao samo neki od top brendova čije kolekcije obožavamo.

Ne propustite obogatiti svoju garderobu s must have komadima po odličnim cijenama, a Designer Outlet Croatia kuponi nalaze se na kioscima s novim magazinom Gloria od 19. listopada, dok ih uz izdanje Gloria IN potražite 21. listopada. Možete ih iskoristiti od 19. do 25. listopada.

Kuponi su u prodaji na području grada Zagreba i županijama: Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Sisačko-moslavačkoj, Međimurskoj, Koprivničko-križevačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Istarskoj i Primorsko-goranskoj.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Kuponi s popustima u novom broju magazina Gloria i Gloria IN mogu se iskoristiti u trgovinama:

  1. BOSS
  2. GAP
  3. PATRIZIA PEPE
  4. TED BAKER
  5. PUMA
  6. LACOSTE
  7. REPLAY
  8. GUESS
  9. FASHION & FRIENDS
  10. DESIGUAL
  11. SERENDIPITY
  12. s.OLIVER
  13. UNDER ARMOUR
  14. SPORT VISION
  15. CONVERSE
  16. GALILEO
  17. CROATA
  18. UNITED COLORS OF BENETTON
  19. UNDERCOLORS OF BENETTON
  20. CALZEDONIA/INTIMISSIMI
  21. LISCA
  22. YAMAMAY
  23. FIFTY
  24. RETRO JEANS
  25. REGATTA
  26. TIMBERLAND
  27. MAYA MAYA
  28. ALDO
  29. MASS
  30. ARA
  31. GOOD BAGS
  32. OPTOTIM
  33. CORDIS
  34. FAMILY POSTELJINE
  35. HOME & COOK
  36. LEGGIERO
  37. GREEN BAR
  38. MLINAR

Uživajte u shoppingu na otvorenom!

Linker
27. travanj 2024 01:09