Od haljina do čizama

Za modne klasičarke, ali i one nešto hrabrije: Nove jesenske kolekcije osvojit će vas neodoljivim komadima!

Ove godine naglasak je na klasici s ‘pomakom‘ koja može odlično izgledati u svakoj prilici, a Guess u novoj kolekciji ima sve što vam je potrebno za toplu i ugodnu hladnu sezonu.

Jesen nam je zakucala na vrata, a s njom i niže temperature. Prije nego se snađemo tu će već biti zima, što znači da je sada pravo vrijeme za opskrbiti se udobnom odjećom i obućom kako nas snijeg i mraz ne bi dočekali nespremne. Popularni američki brend Guess u novoj kolekciji za jesen/zimu ima sve što nam je potrebno da nam bude toplo kroz još jednu hladnu sezonu.

Klasično i elegantno

Klasika je uvijek poželjna i nikad dosadna, a pogotovo ako je u fokusu boja koja simbolizira vječnu eleganciju - crna. Čak i onda kada ne znate što odjenuti, crna je uvijek odličan izbor. Za svakodnevne prilike idealne su crne traperice koje možete kombinirati s bodijem ukrašenim Guess logoom te krznenim prslukom.

image
GUESS

1. Guess bodi s logom, 359 kuna

2. Guess krzneni prsluk, 1269 kuna

3. Guess traperice, 789 kuna

Traperice funkcioniraju i kao dio poslovnog looka, a umjesto bodija i prsluka, možete ih spojiti s crnom dolčevitom i još jednim kultnim komadom - dugim kožnatim blejzerom.

Što se tiče večernjeg looka, neizostavna je "mala crna haljina", u ovom slučaju midi dužine s otkrivenim ramenima koja će također dobro izgledati uz kožnati sako. Ako vam se ne nosi haljina, crna dolčevita i neka uska suknja također su dobar izbor.

image
GUESS

1. Guess dolčevita, 479 kuna

2. Guess midi haljina, 949 kuna

3. Guess kožnati sako, 1349 kuna

Od salonki do gležnjača

U slaganju jesensko-zimskih kombinacija ne smijemo zaboraviti ni adekvatnu obuću. Već nekoliko sezona jedan od najpopularnijih modela za mnoge prilike su kultne gležnjače koje dolaze u raznim varijantama - robusne poput bajkerskih, elegantne s visokom potpeticom ili klasične s blok petom koje se daju isfurati u raznim kombinacijama. Koje god odaberete, odlično će se uklopiti u vaš stil.

Večernje stajlinge, bilo klasične ili one malo hrabrije, izvrsno će podignuti profinjene kožnate salonke ili u crnoj boji ili pak one u neutralnim nijansama.

image
GUESS

1. Guess gležnjače na petu, 1319 kuna

2. Guess klasične salonke, 1019 kuna

3. Guess gležnjače s vezicama, 1249 kuna

4. Guess gležnjače s blok petom, 1329 kuna

5. Guess gležnjače s maskirnim uzorkom, 1179 kuna

6. Guess gležnjače na petu sa životinjskim uzorkom, 1369 kuna

7. Guess gležnjače na petu s uzorkom, 1219 kuna

8. Guess gležnajče s cirkonima, 1219 kuna

9. Guess salonke na blok petu, 1059 kuna

Neizostavan modni detalj

Kao 'točka na i' svakog stajlinga tu je najvažnija sporedni dodatak - torbica. Modne klasičarke doći će na svoje uz crnu torbu midi veličine s ručkom, torbicu koja se nosi preko tijela ili pak shopper torbu bez puno ukrasa, dok će one koje vole boje odlično uklopiti torbe u moćnim crvenim, ružičastim i narančastim nijansama s pripadajućim novčanicima.

image
GUESS

1.Guess torba s privjescima, 1219 kuna

2. Guess bijela torba s ručkom, 1269 kuna

3. Guess novčanik s printom, 369 kuna

4. Guess novčanik s logom, 449 kuna

5. Guess shopper torba, 1049 kuna

6. Guess torba s logom, 1219 kuna

7. Guess torba s logom, 1139 kuna

8. Guess crna torba s ručkom, 1219 kuna

9. Guess velik novčanik s kopčom, 489 kuna

10.Guess shopper torba s logom, 1059 kuna

Razigrano i moderno

Iako u hladnoj sezoni prirodno naginjemo tamnijim bojama, ne znači da su žive, vesele boje rezervirane samo za proljeće i ljeto. Upečatljivom odjećom, kao i make-upom, možemo si podignuti raspoloženje u tmurna jutra, a za to su najbolji komadi s razigranim uzorcima.

image
GUESS

1. Guess krzneni kaput, 2059 kuna

2. Guess haljina na jedno rame, 1349 kuna

3. Guess haljina s volanima, 1039 kuna

4. Guess haljina na tanke naramenice, 789 kuna

Ove godine Guess se vratio kultnom izgledu iz prošlih desetljeća, ali s modernim preokretom. Tako se, primjerice, odjeća inspirirana vojničkim kamuflažnim uzorkom spaja sa svim grafikama, urbanim i životinjskim printevima, ali i sportskim i cvjetnim detaljima.

Dobar krzneni kaput s logom brenda i ružičastim detaljima sigurno će privlačiti poglede, a oni hrabriji neka ga nose na haljine s uzorkom zebre ili neke velike mačke.

Za upečatljiv poslovni look idealne su duge pletene haljine u živahnim bojama poput tirkizne u kontrastu s neutralnim kaputom, dok će se rebrasta majica s jednim otvorenim ramenom savršeno sljubiti s klasičnim plavim trapericama i traper košuljom.

image
GUESS

1. Guess traper košulja, 789 kuna

2. Guess majica s otkrivenim ramenom, 559 kuna

3. Guess pletena haljina, 949 kuna

4. Guess kaput, 1669 kuna

5. Guess traperice, 789 kuna

Upečatljiv dodatak

Uz ovakve hrabre komade ide i upečatljiva torbica. Ručna, shopper ili clutch torba mogu u trenu svakom stajlingu dati "ono nešto" i učiniti ga još zanimljivijim.

image
GUESS

1. Guess torbica, 859 kuna

2. Guess torbica s lancem, 1099 kuna

3. Guess torbica s printom, 729 kuna

4. Guess novčanik s printom, 489 kuna

5. Guess novčanik s kopčom, 449 kuna

6. Guess okrugla torba, 859 kuna

7. Guess torbica s printom, 1059 kuna

Sportski šik

Iako se nekada smatralo da "sportski" i "šik" nikada ne idu ruku pod ruku, moderna vremena pokazala su upravo suprotno. Sportski look itekako može biti cool i elegantan i to bez puno truda.

image
GUESS

1. Guess majica s cirkonima, 639 kuna

2. Guess kardigan s logom, 1119 kuna

3. Guess tajice, 639 kuna

4. Guess jakna, 1269 kuna

Kombinacija za boravak u prirodi, laganu šetnju pa čak i popodnevnu kavu gradu uključuje udobnu majicu u jarkoj ružičastoj s detaljem u obliku natpisa od cirkona, crne tajice od umjetne kože te crnu puf jaknu. Ako vam je kojim slučajem hladno, ispod jakne nabacite još dugački kardigan s upečatljivim natpisom ili logom.

Tenisice s luksuznim detaljima

Što se tiče sportske obuće, još uvijek se nose takozvane "ružne" tenisice s debelim rebrastim potplatom, ali i one s ravnim, ukrašene metalik detaljima.

image
GUESS

1. Guess tenisice s maskirnim uzorkom, 799 kuna

2. Guess tenisice s debelim đonom, 1129 kuna

3. Guess tenisice s uzorkom, 1139 kuna

4. Guess tenisice s metalik detaljima, 949 kuna

Ruksaci u koje vam sve stane

I kao šećer na kraju tu su ruksaci neodoljivog dizajna s mnogo pretinaca u koje će vam stati sve što vam je potrebno kroz dan. Praktični, a nevjerojatno cool i elegantni!

image
GUESS

1. Guess ruksak s logom, 1049 kuna

2. Guess ruksak bijeli s logom, 1029 kuna

3. Guess ruksak crveni s logom, 1029 kuna

4. Guess ruksak metalik, 1099 kuna

Novu Guess kolekciju možete pronaći u trgovinama: Guess, Guess Accessorise i Fashion&Friends!

Linker
24. travanj 2024 21:38