SPOTLIGHT/LAUNCHMETRICS.COM
POP-UP BUVLJACI

Znamo gdje ovog mjeseca možete ‘uloviti‘ najbolje vintage dizajnerske komade

Na ovim buvljacima čeka vas niz pomno odabranih vintage komada, od luksuznih dizajnerskih modela po vrlo pristupačnim cijenama do jedinstvenih retro poslastica koje ćete nositi iz sezone u sezonu

Na ovim buvljacima čeka vas niz pomno odabranih vintage komada, od luksuznih dizajnerskih modela po vrlo pristupačnim cijenama do jedinstvenih retro poslastica koje ćete nositi iz sezone u sezonu

Prevrtljivi ožujak iza nas natjerao nas je da iz ormara izvučemo najrazličitije komade. Nosili smo sve - od proljetnih haljina i "prijelaznih" jakni do toplih vesti i čizama za kišu, no čini se kako smo svoje debele zimske jakne ipak pospremili daleko od pogleda. Pravo je vrijeme da svoju garderobu upotpunimo novim komadima za toplije dane, a dobra je vijest kako nas u travnju očekuje nekoliko odličnih pop-up prodajnih evenata na kojima bi ih mogli pronaći.

Umjesto da novu sportsku odjeću, modni dodatak ili jaknu potražite u aktualnim kolekcijama fast fashion brendova, razmislite o nešto održivijim opcijama. Na ovim buvljacima čeka vas niz pomno odabranih vintage komada, od luksuznih dizajnerskih modela po vrlo pristupačnim cijenama do jedinstvenih retro poslastica koje ćete nositi iz sezone u sezonu.

Subota, 1. travnja

Spring Vintage Bazaar - Figa Garden, 11:00-18:00

Iskusne zagrebačke vintage hunterice koje se kriju iza Instagram profila Deee Vintage i Mau Mau ove subote pripremaju svoj prvi ovogodišnji proljetni Bazaar u strogom centru Zagreba, na čarobnoj skrivenoj terasi Figa Gardena. Ondje će posjetitelji moći upoznati djevojke, družiti se uz dobra pića te pronaći nešto za sebe u njihovoj širokoj ponudi "preloved" komada.

"Ugostit ćemo i Moon In Retro s njenim cool komadima. Bit će outfita, nakita i unikatnih asesoara za party i posebne prilike, kao i poslastica za one svakodnevne - šarene vintage veste i vjetrovke, svilene košulje, baloneri, spektakularni kožnjaci, kvalitetne traperice, brendirane hlače i sakoi, predivna bižuterija iz sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih, unikatne haljine te streetwear dragulji", govori nam Divna Ivić (Deee Vintage), te poručuje kako su organizatorice spremne za sve vremenske prilike jer se u slučaju kiše buvljak seli u udobne unutarnje prostorije lokala.

Nedjelja, 2. travnja - 7. travnja

Dizajnerski second hand Pop-Up event Lager - Regular Bar

Nika Bijelić jedna je od poznatijih zagrebačkih personal shoppera i image consultera. Ona je osoba kojoj ćete se obratiti ako tražite već rasprodanu ili limitiranu dizajnersku torbu ili odjeću, a nakon svog prvog Pop-Up koji je organizirala prije godinu i pol, Nika je za svoje kupce pripremila šestodnevno shopping iskustvo.

Nikin Pop Up event Lager održat će se u zagrebačkom Regular Baru s početkom druženja u 12 sati, a butik dio će svoja vrata otvoriti u 13 sati. Prvi dan je zamišljen kao kombinacija druženja i kupovine te će za atmosferu biti zadužen DJ Bizzo, dok će se ostalih dana moći šopingirati od 10 do 19 sati.

"Mjesecima sam birala najbolje dizajnerske komade odjeće, obuće i torbe. Opet sam vam pripremila Chanel, Louis Vuitton, Gucci, YSL i sve ono što inače kupujete online", kaže Nika.

Subota, 22. travnja

Pandan Pop-Up - Atelje Ključ, Trešnjevka, 11:00-17:00

Ljubiteljicama kvalitetnih "pre-loved" komada zasigurno je već dobro poznat domaći vintage & second hand brend Pandan, koji posljednjih godinu dana posluje kao online shop. Vlasnica brenda Andrea Hržić pomno odabire bezvremenske komade u Italiji i Belgiji, a nakon uspješnog prvog isključivo dizajnerskog pop-up buvljaka u listopadu sada sprema novu poslasticu za svoje kupce.

Drugi Pandanovi Pop-Up održat će se u Ateljeu Ključ – Klubu ljubitelja umjetnosti i čarolija, čiji je vlasnik mladi zagrebački umjetnik Nikica Jurković, a nalazi se na adresi Badalićeva 2 na zagrebačkoj Trešnjevci. Na ovom eventu možete očekivati kvalitetne "signature" Pandan komade kao su kožni mantili, hlače u različitim bojama, dizajnerske Y2K torbice i natikače te nezaobilazne rupičaste mreža haljine za toplije dane. Mugler, Kenzo, Bally, Longchamp i Armani samo su neki od brendova čiji će komadi biti dostupni, a osim nove, proljetno/ljetne kolekcije, kupci će imati priliku isprobati i nekoliko komada iz prijašnjih kolekcija po sniženim cijenama. Posjetitelji će također moći uživati u toplim i hladnim matcha napicima hrvatskog well-being brenda Materia.

"Pandan Pop-Up bit će otvoren od 11 do 17 sati, a budući da se hit komadi online rasprodaju kroz svega par sekundi, savjetujem da dođete na vrijeme kako biste ulovili svoje favorite", poručuje Andrea.

Linker
26. travanj 2024 00:41