Modni pobjednici

Najprestižniji crveni tepih u godini: Pogledajte što su zvijezde odjenule za dodjelu Oscara!

Crveni tepih uoči dodjele Oscara nije samo filmski, već i modni događaj sezone. Pogledajte što su zvijezde odjenule, koji je dizajner imao najblistaviju inspiraciju i odaberite svojeg favorita.

Grace Kelly 1955. u kreaciji Edith Head! Gwyneth Paltrow 1999. u Valentinu! Kreacije Elie Saab koju je 2002. odjenule Halle Berry!

To su samo neke od nezaboravnih haljina koje su filmske zvijezde odjenule za dodjelu Oscara, a nadamo se da će i 2022. donijeti barem jednu kreaciju za pamćenje. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg crvenog tepiha s obzirom na gotovo dvije godine dugu pauzu, no, zvijezde su i ovog puta igrale na sigurno.

Mlade snage su odlučile prekršiti pravila i zato će se sigurno još dugo pričati o Chanel kreaciji Kristen Stewart, a potpuno moderan odmak pokazala je Zendaya u Valentinu.

image

Jason Momoa

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Klasičarke Nicole Kidman, Jessica Chastain, Kirsten Dunst, Penelope Cruz, Uma Thurman oduševljavaju u kreacijama svojih omiljenih dizajnera. Na crvenom tepihu zablistali su i glumci - flambojantni Wesley Snipes i decentni Jason Momoa s modnom podrškom Ukrajini. Bez obzira na osvojene kipiće, crveni tepih su osvojile raskošne haljine i odvažne kombinacije.

image

Lupita Nyong'o

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Uvjerite se u to u našoj velikoj fotogaleriji s oskarovskog crvenog tepiha.

Linker
06. travanj 2024 21:13