Sever Velicki Studio
NOVA KOLEKCIJA

40 kombinacija dizajnera Roberta Severa: Od nježne čipke i vune preko jeansa do baršuna i brokata

U tradiciji brenda, a kao uvod u novu modnu sezonu, na prvi dan jeseni poznati hrvatski dizajner Robert Sever donosi novu kolekciju pod imenom "VASILISA". Ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdeset odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look.

Lookbook nove kolekcije vrlo je suvremenih, jednostavnih i pristupačnih vizuala, te tako brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode.

/ Sever Velicki Studio

"Ova kolekcija je po mnogočemu posebna za mene osobno, ali i za sam rad brenda. Prije svega još je jedna kolekcija u godini kojom slavimo punoljetnost, a koju smo proslavili tako što smo pokrenuli u potpunosti proizvodnju unutar brenda. Svaki odjevni komad je detaljno dizajniran i osmišljen, i izrađen u tradiciji koju nalaže zanat. Osim toga ova kolekcija je i svojevrsna okosnica nastavka rada brenda. Naime, u budućnosti nećemo raditi sezonske kolekcije kao što je to bio slučaj do sada, nego ćemo konstantno stvarati nove artikle i plasirati ih na tjednoj, odnosno mjesečnoj bazi. Upravo zbog potreba klijenata želimo uvijek imati ponudu zanimljivom i svježom." - kaže Robert Sever

Sever Velicki Studio

"U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune i pamuka, preko stonewashed jeansa pa sve do mekanog baršuna i brokata. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, kao i nove varijante naših poznatih kapa "Moskovljanka" koja je ovog puta izrađena od vunenog materijala. Nova kolekcija ženama osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična. Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima" – ističe Robert Sever.

Linker
17. travanj 2024 17:31