Spoj mode i umjetnosti

Baš su divne: Nova kolekcija Alduk vjenčanica zamišljena kao glasnik dolaska boljih vremena

Izuzetno nježna, nova kampanja vjenčanica modnog brenda ALDUK za proljeće/ljeto odiše spokojom i optimizmom te priziva pozitivnija vremena, laska našim očima, ali i figurama budućih mladenki.

Svaka, pa makar i mala naznaka nečeg pozitivnog, starog i normalnog, u ovim ludim vremenima, nas iznimno veseli. Upravo u tom duhu optimizma i kreativnosti, poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju i modnu kampanju za svoje prepoznatljive vjenčanice. Alduk čvrsto prati kontinuitet stvaranja kolekcija, a početak veljače je već tradicionalno predodređen za njegovu bridal liniju pokrenutu prije sedam godina. Ova, šesnaesta kolekcija vjenčanica je ujedno i najveća jer je dizajner osmislio 24 nova modela.

image
Alduk Bridal nova kolekcija.
IVAN PAVLIS

"Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u zadnje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu 'nenužnosti'. Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je več izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idelane vjenčanice izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju", naglasio je Ivan i dodao kako je svakako potrebna rezervacija termina isprobavanja na kontakte brenda jer je izuzetno bitno ostaviti vremenske razmake između proba zbog epidemioloških razloga.

image
Dizajner je osmislio 24 nova modela.
IVAN PAVLIS

Suprotno svim preporukama oko jednostavnijih modela, manjih vjenčanja i kompromisa u ovom pogledu, Ivan upozorava da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan dozvolite ono što ste željele i sanjale, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje. Jednom se živi, više-manje jednom se i udaje stoga, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, jest upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.

image
Vizuali su snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti.
IVAN PAVLIS

Doza optimizma

"Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama, a još više u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. Direktan kontakt s nama i s novim modelima Alduk vjenčanica će vam najbolje prikazati što smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču. Stava sam da prije svega trebam prenijeti vašim čitateljima i svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo", dodao je Alduk.

image
Nova kolekcija Alduk Bridal stvorena je za one koji ne žele kompromise.
IVAN PAVLIS

Fotografije nove Alduk Bridal linije potpisuje Ivan Pavliš, a model je mlada Sara Đurić iz Talia agencije čiju je nježnu ljepotu istaknuo prikladan make-up Tajane Bikić iz "TBmakeUP" studija i nekoliko različitih stajlinga kose u režiji Jasmine Salo iz salona za kosu "YS Parlour".

image
Svaki model dodatno se personalizira prema mjerama klijentice.
IVAN PAVLIS

Kolekcija novih Alduk vjenčanica je već dostupna za isprobavanje, a s obzirom da su popodnevni termini i subote najtraženiji za takvo što, savjetujemo da svoj termin rezervirate na vrijeme putem ALDUK društvenih mreža ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image
Ivan Alduk htio je prenijeti optimizam.
IVAN PAVLIS
Linker
19. rujan 2023 10:17