chic od glave do pete

Boje su ‘in‘ i u poslovnom looku: Nova kolekcija skriva najpoželjnije business komade

Da poslovne kombinacije ne moraju uvijek biti dosadne, uvjerili smo se s proljetnim poslasticama koje nose Guess potpis.

Dolaskom toplijih dana u nama se budi inspiracija za modnu igru, no nerijetko kada otvorimo ormar muku mučimo što i kako skombinirati, pogotovo ako imamo neku posebnu poslovnu priliku. U svakom slučaju rješenje stiže iz Guess proljetne kolekcije iz koje izdvajamo chic poslovne kombinacije.

Jedan od poslovnih modnih favorita koji je ove sezone dobio trendi pomak i istaknuo se kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada za proljetnu poslovnu garderobu su kompleti.

image

Boje su in i za posao!

PROMO

Komplet 1: Guess by Marciano sako 2039 kuna; Guess by Marciano suknja 1129 kuna; Guess torba 1229 kuna; Guess cipele 1099 kuna.

Komplet 2: Guess by Marciano bluza 1059 kuna; Guess by Marciano suknja 1369 kuna; Guess torbica 1119 kuna; Guess sandale 1099 kuna.

Komplet 3: Guess haljina 1139 kuna; Guess torbica 1149 kuna; Guess sandale 1099 kuna.

Osim što će vas odmah osvojiti svojim šarmantnim izgledom, koordinirane setove ovog ćete proljeća zavoljeti i zbog jednostavnosti koju unose u svakodnevno spremanje - u samo dva komada. Osim za poslovne prilike, ove kombinacije slobodno možete prošetati i vikendom na špici.

Boje su ovog proljeća IN, a izaberete li modni komad jarke boje sigurno nećete pogriješiti, podići ćete svoju kombinaciju, a i raspoloženje. Za sunčano vrijeme ne možemo garantirati, ali za jedno možemo- ovako trendi sigurno nećete proći nezamijećeno. Jednostavni, a ujedno efektni komadi su broj jedan kad je poslovni look u pitanju, koji uvijek možete začiniti nekim zgodnim detaljem.

image

Dobra torbica uvijek je idealan modni dodatak.

PROMO

Komplet 1: Guess by Marciano haljina 2659 kuna; Guess torbica 819 kuna.

Komplet 2: Guess by Marciano haljina 1749 kuna; Guess torbica 1029 kuna.

Komplet 3: Guess by Marciano košulja 1519 kuna; Guess by Marciano suknja 1219 kuna; Guess torbica 1189 kuna.

U paleti monokromatskih i šarenih boja kompletni izgled zaokružite svevremenskom Guess torbom, a dozu glamura možete kompletirati visokim potpeticama.

Po koloritnom spektru torbe se kreću od pastelno žutih i puderastih boja prema jarko narančastim, rozim i crvenim. Prava raskoš u kojoj se teško odlučiti za jednu, no sigurni smo da krivi odabir ne postoji.

Linker
19. travanj 2024 21:05