Marcella Zanki
Retro moda

Bomberica sa šarmom 80-ih koja priziva ljeto i u rujnu

Prugaste majice, kratke traper hlačice ili oversize bomberica nikad ne izlaze iz mode - nosimo ih od 80-ih godina i to u svako godišnje doba.

Čežnja za vječnim ljetom i dalje ne jenjava i još uvijek koristimo svaku priliku da odemo na mjesta koja kriju tople zrake sunca i miris mora. Tako je ekipa iz zagrebačkog bon ton store & galleryja otputovala u Split, gdje su snimili editorijal koji priziva vječno ljeto. Ljepote Splita poslužile su kao idealna kulisa za seriju fotografija snimljenih analognim fotoaparatom, koje neodoljivo podsjećaju na 80-te godine prošlog stoljeća. Zalizana kosa i crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica ili oversized bomberica pokazuju da stil nikada ne izlazi iz mode! No, na fotografijama u retro stilu nalaze se trendovski komadi koji će se nositi i kad kalendarska jesen "pokuca na vrata".

Ispred kamere fotografkinje i režiserke Marcelle Zanki, u ulozi modela sjajno se snašla Splićanka koje se inače nalazi "iza kamere" - street style fotografkinja i inspicijentica Sonja Dvornik. Prugaste hlače, majice s natpisima i traper jakne iz editorijala mogu se pogledati na online stranici bon ton store & galleryja.

Marcella Zanki

Linker
21. travanj 2024 00:47