Zasjenila sve prisutne

Danijela oduševila u til haljini, njezina stilistica otkriva što još možemo očekivati

Prva emisija showa Zvijezde pjevaju prošla je u znaku komentara na fenomenalan outfit pjevačice, a doznali smo koje će komade nositi narednih tjedana.

Započela je deseta sezona showa Zvijezde pjevaju, a u središtu pažnje bila je jedna od članica žirija, glazbenica Danijela Martinović koja je gledatelje oduševila otkačenim outfitom. Naime, Danijela je nosila bijelu haljinu od tila s crnim točkama i velikim volanom na jedno rame, komadu iz prošlogodišnje kolekcije high street brenda H&M.

Za ovaj Danijelin stajling zaslužna je modna blogerica i stilistica Barbara Repe koja je s glazbenicom osmislila kompletan outfit, a Barbara nam je otkrila kako su se odlučile baš za haljinu iz H&M-ove kolekcije Innovation Circular Design Story, ali i kako izgleda suradnja s poznatom pjevačicom.

"Danijela i ja smo se nedavno upoznale na jednom snimanju i nekako smo odmah kliknule, a onda se dogodila i ova suradnja. Kod osmišljavanja Danijelinoga stajlinga sam imala otvorene ruke, a kako ona voli uzorke i zanimljive krojeve, odmah sam znala koju haljinu odabrati", kazala nam je Barbara koja se prilikom stiliziranja uvijek trudi zadržati klijentov modni izričaj. Za prvu epizodu emisije Danijela i Barbara su odlučile izabrati uočljiv komad koji će ostati u Danijelinom stilu modne razigranosti.

Čitajte i: Leonarda Lončar, Jelena Rozga i brojne poznate osobe zasjale na predstavljanju nove kolekcije popularnog brenda

image

Za Danijelin subotnji stajling zaslužna je modna blogerica i stilistica Barbara Repe.

ANA MIHALIĆ/CROPIX

Barbara nam je najavila i kako nas, kada je riječ o Danijelinim modnim izdanjima, i u travnju očekuju brojna iznenađenja, a upitali smo je i zašto je baš odabrala haljinu iz high-street ponude koja je stajala 399 eura.

"Ova haljina idealno odgovara Danijelinom karakteru i meni je to bilo najvažnije. Osim toga, ne vjerujem da cijena uvijek određuje kvalitetu odjeće", priznala je stilistica.

image

Riječ je o komadu iz prošlogodišnje kolekcije high street brenda H&M.

H&M PRESS

Čitajte i: Stiže jedna od uzbudljivijih suradnji godine, zaigrana kolekcija Iris Apfel x H&M

Repe nam je otkrila i kako doista uživa u suradnji s Danijelom, posebice zbog toga što glazbenica obožava komade s pričom, a na prvoj su je probi oduševili vintage komadi iz Barbarinog fundusa. Rekla nam je i kako joj se kod Danijele posebno sviđa njezina pozitivna energija, ali i kako imaju sličan pogled na modu.

S obzirom na to da stilistica već neko vrijeme surađuje s H&M-om, u sklopu kojega će uskoro biti dostupna kolekcija stvorena u suradnji s Iris Apfel, otkrila nam je da ćemo u narednim sezonama showa Zvijezde pjevaju možda imati prilike vidjeti pokoji komad iz očekivane kolekcije.

Linker
25. travanj 2024 17:07