Promo
ZA SVAKU PRILIKU

Diana Viljevac predstavila kolekciju modnih dodataka: Zaljubit ćete se u boje elegantnih torbica

Nova kampanja domaće dizajnerice, koja ove godine slavi 10 godina rada, predstavlja modne dodatke koji će "začiniti" svaki stajling.

Nova kampanja domaće dizajnerice, koja ove godine slavi 10 godina rada, predstavlja modne dodatke koji će "začiniti" svaki stajling.

Nova kolekcija Diane Viljevac donosi nove modele torbi u dvije veličine - maloj i srednjoj, te remenje u bojama koje se slažu s torbama.

- Ženama je često teško pronaći modne dodatke koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama. U ovoj kolekciji slijedila sam linije dizajna koji me oduševljava, a to su pročišćenost i minimalizam koji ostavljaju dovoljno prostora za jače elemente, u ovom slučaju boje - govori Diana koja je, kao i u prethodnim kolekcijama, na prvo mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi mogli biti iskorišteni i u dnevnim i u večernjim prigodama.

Promo

Promo

Promo

Dizajnerica napominje da boje koje su zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno; naime poznata je po širokoj paleti boja u kojima izrađuje haljine te se mogućnostima takve izrade ističe na našoj modnoj sceni.

- Željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već će savršeno nadopuniti styling. Torbe i remenje dolazi u pastelnim bojama poput plave i ljubičaste koje na najbolji način razbijaju monotone outfite, ali tu su i zemljani tonovi koji smiruju jače modne kombinacije - pojašnjava svoju novu kolekciju koju je predstavila kampanjom u kojoj je glavnu ulogu dobila Mia Kuleš.

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
27. travanj 2024 04:58