Jelena Balić
ivan alduk

Dnevni komadi sportskog prizvuka u novoj kolekciji poznatog domaćeg dizajnera

 Iako je modna scena u zadnje vrijeme poljuljana i u promjenama, Ivan Alduk među prvim hrvatskim dizajnerima predstavlja novu jesensko/zimsku kolekciju u koju unosi dašak pozitive, kreativnosti i prijeko potrebnog optimizma.

"Najavljuje se intenzivna i teška, neizvjesna jesen. Mi smo se odlučili suprotstaviti toj najavi i pridonijeti na najbolji način - dizajnirati i predstaviti nekoliko modnih kolekcija i kampanja kako bismo barem u vizualnom smislu osvjetlali toliko najavljivanu turobnost. Jedna od zadaća dizajna i mode jest progovaranje o našoj svakodnevici, ali na drukčiji, osobniji način", izjavio je modni dizajner Ivan Alduk prilikom predstavljanja vizuala nove modne kampanje "Antonym" za jesen i zimu u režiji fotografkinje Jelene Balić.

Jelena Balić

Drukčija je ovo Alduk kolekcija od svih do sada, a u više od deset godina rada i stvaranja kreirao ih je pozamašan broj, stvorio pravu malu vojsku sljedbenica te postao bitnim sudionikom domaće mode. Svečani modeli ovaj su put svoje mjesto ustupili dnevnim odjevnim kombinacijama, ali s prepoznatljivom Alduk estetikom.

Jelena Balić

Majice, hlače, poslovne haljine, tunike, pletenina i kombinezoni razveselit će sve ljubiteljice posebnih odjevnih komada s dizajnerskim pečatom koji se lako kombiniraju za posao, fakultet, ali i za večernji izlazak.

Jelena Balić

"Ideja je bila kreirati opsežnu modnu kolekciju baziranu na dnevnim komadima, opuštenijeg kroja i lagano sportskog prizvuka. Modeli koji se mogu nositi u raznim životnih situacijama, ne samo onim svečanim za koje se svi najviše volimo dotjerati. S obzirom na to da je takvih situacija trenutno malo, mi predlažemo nova modna rješenja za svaki dan i to čak 55 cjelovitih lookova", kaže Alduk.

Jelena Balić

Uživao je raditi ovu kolekciju jer je drukčija od dosadašnjih te smatra kako su promjene u modi ne samo dobrodošle već i prijeko potrebne.

Jelena Balić

Čitajte i:

Tajnovita, senzualna i privlačna: Nova kolekcija Ivana Alduka potpuno je drugačija od drugih

Kao s modne piste: Franka Batelić blistala u bijelom topu iz snova, ali svi su gledali u 'vatrenu' Jelenu Rozgu

Vjenčanje kao iz bajke u čipkastim haljinama hrvatskog dizajnera

Linker
03. prosinac 2023 18:12