Getty Images
Želi se rebrendirati

Dolly Parton uzela odmor od pjevanja: Uskoro kreće u dizajnerske vode

Legendarna country pjevačica odlučila se odmoriti od svoje najveće strasti - pjevanja kako bi se posvetila razvijanju vlastite linije odjeće, nakita i sitnica za dom.

Legendarna country pjevačica odlučila se odmoriti od svoje najveće strasti - pjevanja kako bi se posvetila razvijanju vlastite linije odjeće, nakita i sitnica za dom.

Dolly Parton (73), poznata po osebujnom glasu, stasu i odjevnim kombinacijama, odlučila je otići u dizajnerske vode. Legendarna country pjevačica potpisala je ugovor s tvrtkom za licenciranje IMG u cilju razvijanja sebe kao lifestyle brenda.

GLASTONBURY, ENGLAND - JUNE 29: Dolly Parton performs on the Pyramid Stage during Day 3 of the Glastonbury Festival at Worthy Farm on June 29, 2014 in Glastonbury, England.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
Getty Images

Parton je želja pokrenuti liniju odjeće, nakita i sitnica za uređenje doma koji će imati njezin prepoznatljiv stil. "Uzbuđena sam što imam priliku raditi s IMG-om na globalnoj razini kako bi svojim fanovima dala proizvode u kojima će uživati u godinama koje dolaze", rekla je Parton.

Gucci Instagram

Pjevačica, koju ljubitelji country glazbe naprosto obožavaju, pojavila se čak i na novim Gucci traper jaknama koje odlično simboliziraju njezin country stil. Inače, Parton i njezin kreativni direktor Steve Summers svake godine izrade oko 300 kostima za pjevačičine nastupe koji su njezin zaštitni znak, kao i velika natapirana kosa i bujne grudi.

"Dolly Parton je internacionalna ikona i oduševljeni smo što imamo mogućnost surađivati s njom. Zajedno se radujemo kreiranju kohezivnih proizvoda koji će slaviti Dolly i na novi način približiti njezin osebujan stil i osobnost milijunima obožavatelja diljem svijeta", poručio je potpredsjednik IMG-a Gary Krakower.

Linker
29. travanj 2024 09:54