Zvjezdana revija

Dugonoge ljepotice u publici: Revija Louisa Vuittona bila je modni spektakl na pisti i izvan nje!

Francuski modni gigant 12. je svibnja u San Diegu predstavio Cruise kolekciju za 2023., a najbolje outfite među slavnima pokazale su Emma Roberts, Miranda Kerr i Ana De Armas.

Bivša anđelica Miranda Kerr te glumice Emma Roberts i Ana De Armas bile su glavne zvijezde među ljubiteljima visoke mode koji su u četvrtak navečer sjedili na Cruise Show 2023. modne kuće Louis Vuitton. U The Salk Institute u San Diegu gdje je održana gala revija, mlade žene pojavile su u seksi izdanjima, a sve su na sebi imale komade ovog luksuznog brenda.

image

Vuittonova revija održana je u San Diegu.

PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA

Nećakinja Julije Roberts u Louis Vuittonu bila je od glave do pete, kao i Miranda čija je kreacija od tvida sa sjajnim česticama iz ovogodišnje Vuittonove kolekcije za proljeće i ljeto. Bondova djevojka Armas ponosno je, pak, pokazala jedna od najnovijih modela Vuittonove torbice.

image

Bondova djevojka Ana De Armas.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Slučajno ili ne, slavne su dame pažnju privukle i kratkim kreacijama pa se na društvenim mrežama već vodi rasprava koja od njih ima najljepše noge.

Čitajte i: CIJENE RASTU ‘U NEBESA‘: POSKUPLJUJE OMILJEN MODEL LOUIS VUITTON TORBICE KOJU TRENDSETERICE OBOŽAVAJU

image

Gemma Chan i Anna Wintour.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na listi uglednih uzvanika bila je, dakako, i urednica američkog Voguea Anna Wintour koja je reviju pratila u društvu britanske glumice Gemme Chan. Wintourini suradnici tvrde da ni za što ne bi propustila reviju Vuittonog kreativnog direktora Nicolasa Ghesquiere čije raskošne kreacije i privatno obožava.

U našoj galeriji pogledajte neke od hvaljenih modela.

image
PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA
image
PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA
image
PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA
Linker
10. travanj 2024 17:32