Reuters/Getty Images
NAJPOPULARNIJE GLAZBENICE

Dvije svjetske dive u komadima hrvatskih dizajnera

Jedna od najuspješnijih reperica jučer je na dodjeli MTV Video Music Awards zablistala u kostimu s potpisom hrvatskog dizajnera, a samo dan ranije je kubanska pjevačica blistala u haljini jedne od naših najpoznatijih dizajnerica.

Iako nije izabrala hrvatski brend LeiLou by Aleks Dojčinović za odlazak na dodjelu nagrada VMA, kubanska pjevačica Camila Cabello odabrala je malu crnu haljinu s potpisom naše dizajnerice za večernji izlazak u New Yorku. Pjevačica koja je slavu stekla u bendu Fifth Harmony sinoć je osvojila glavne nagrade - onu za umjetnicu godine i video godine za hit "Havana", što joj je još jednom potvrdilo da je donijela dobru odluku kada je napustila bend i krenula u samostalnu karijeru.

Camila Cabello je poznata po svojem besprijekornom stilu, a s obzirom na njezinih više od 23 milijuna pratitelja na Instagramu, mala crna haljina naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović dobila je dobru promociju.

A još bolju promociju je dobio riječki dizajner Juraj Zigman, poznat po kostimima za nastupe koje je kreirao, između ostalih, za Severinu, Jelenu Rozgu, Ninu Badrić i Ninu Kraljić te svoju stalnu muzu Jelenu Karleušu. Jedan od njegovih kostima odabrala je i trenutačno jedna od najpopularnijih reperica Nicki Minaj i to za nastup na dodjeli MTV VMA nagrada. Riječkom dizajneru to nije prva suradnja sa stranim pjevačicama: u njegovim kostimima već su nastupale Fergie, članice benda Fifth Harmony i pjevačica Bebe Rexha.

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Linker
14. travanj 2024 19:20