Maja Kljaić
"PRIČA O ŽENI"

Elegantno, senzualno i zavodljivo - to je jesenska vizija brenda LuLu Couture

LuLu Couture u kampanji za jesen/zimu 2016./2017. predstavlja gracioznu, senzualnu i zavodljivu ženu. Njezina je energija u stavu, načinu na koji ulazi u sobu i ostavlja sve bez daha. Ona nosi crveni baršun dok pije jutarnju kavu, ali nosi samo štikle u kojima može nesputano hodati. Najugodnije se osjeća u bež kaputu muškoga kroja, ali se ne boji pokazati svoju ženstvenost otkrivajući koji centimetar gole kože.

Vođena idejom jednostavne elegancije i svakodnevnoga glamura, kreativna direktorica brenda, Martina Tutić ovom kolekcijom ukazuje na pravac koji ova kuća prati od svoga osnutka. „Svakoga jutra, od trenutka kada ustane pred današnjom ženom stoje brojni izazovi. Odjeća ne bi trebala biti jedan od njih. Odjeća je prilika koja te izazove pretvara u situacije s pozitivnim ishodom. Osim kvalitete materijala i nosivosti kroja, što su već zaštitni znakovi naše kuće, prilikom kreiranja ove kampanje bilo nam je važno dočarati energiju pojedinih komada. Vjerujemo da se odijevanjem nježne baršunaste ili odvažne haljine od rupičastog materijala stvara energija kojom zračimo, a da toga često nismo niti svjesne.“

Maja Kljaić

LuLu Couture žena ove sezone nosi elegantnu siluetu i nježne materijale u kombinaciji s bojama koje ne kradu njezin identitet. Statement komadi kolekcije su bogati vuneni kaputi u dva potpuno različita kroja.

Maja Kljaić

Dozu boho osjećaja kolekciji daje kaput na vezanje, s velikom kapuljačom u sivoj boji, kojemu kontriraju strogi kaputi muškoga kroja u bež i crnoj varijanti istovremeno naglašavajući ženstvenost. Zaštitni su znak kolekcije i ovaj put haljine, voluminozne i chic, ukrašene prepoznatljivim LuLu volanom ili definirane krojem koji se veže vrpcom oko struka ili vrata.

Maja Kljaić

Materijali koji definiraju kolekciju su vrhunski pamuk, viskoza, til i vuna te mrežasti neopren dok je kod kolorita LuLu Couture ostao vjeran zimskim klasicima – crnoj, bijeloj i sivoj boji, uz dodatke bež i boje vina te plave i japansko-crvene boje na pojedinim modelima. Kolekciju su začinile haljine od baršuna u nekoliko prepoznatljivih LuLu krojeva koje zajedno s oversized modelima te opuštenim sweat majicama zastupaju ovogodišnje trendove sezone.

Maja Kljaić

Dodatne informacije o kolekciji potražite na http://www.lulucouture.eu te facebook i instagram stranici brenda.

Maja Kljaić

Linker
24. travanj 2024 19:58