John Pavlish
kampanja za nove sunčane naočale

Fani Čapalija u ulozi modela blista i 26 godina nakon što je nosila titulu najljepše Hrvatice

Lijepa Splićanka prije 26 godina je nosila titulu najljepše Hrvatice i Europljanke. Sada se vratila u ulogu u kojoj je dugo nismo imali prilike vidjeti i pokazala da i dalje zna kako zablistati u ulozi modela.

Danas 44-godišnjakinja, bivša misica Fani Čapalija ponovno se našla u ulozi modela i pokazala svoju vitku figuru u bikiniju na jednoj od naših plaža.

Fani je bila druga Hrvatica koja je otputovala na izbor za Miss svijeta, gdje je odmah ušla u top pet najljepših djevojaka i ponijela titulu najljepše Europljanke. Nakon teških životnih udaraca, manekenka je pronašla svoj mir na Čiovu gdje danas živi mirnim i povučenim životom. "Mogu reći da sam na Čiovu pronašla sebe i ništa se ne može mjeriti s tim. Dane provodim sa svojim prijateljima, brigom o psiću Beniju, čitajući dobru knjigu i u šetnji po prekrasnim stazama otoka", otkrila je u intervjuu za Gloriju prošle godine.

Sreću je pronašla na moru, a u takvom okruženju snimala se i kampanja za novi model naočala francuskog brenda IZIPIZI. Fani je imala glavu ulogu u ovom editorijalu i isprobala je novi model naočala I koji izgledom podsjeća na pilot modele sunčanih naočala.

John Pavlish

John Pavlish

John Pavlish

John Pavlish

John Pavlish

Linker
19. travanj 2024 23:14