FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
više od modnog dodatka

Fani Stipković na ulicama Seville nosi odličnu crossbody torbicu s domaćim potpisom

Voditeljica i trendseterica Fani Stipković ni na ulicama Španjolske ne odvaja se od rodne Korčule zahvaljujući torbici hrvatske dizajnerice koja za nju ima puno veće značenje od modnog dodatka.

Voditeljica i trendseterica Fani Stipković ni na ulicama Španjolske ne odvaja se od rodne Korčule zahvaljujući torbici hrvatske dizajnerice koja za nju ima puno veće značenje od modnog dodatka.

Iako već devet godina živi na španjolskoj adresi, novinarku i voditeljicu te bivšu manekenku Fani Stipković srce i dalje vuče za Hrvatsku, a posebno za njezinu rodnu Korčulu. Stoga ne čudi da ju je rad dizajnerice i fotografkinje Kristine Fazinić u potpunosti oduševio. Naime, Kristina, koja stoji iza domaćeg brenda Bags by Kristina izrađuje kožne torbe sa svojim fotografijama. Kako je i sama rodom s Korčule, sve torbe omiljenog otoka imaju svoju priču.

Fani Stipković o dramatičnim danima: Moja borba s teškom dijagnozom

„Oduvijek sam fotografirala ljepote Korčule i raznih krajeva u koje sam putovala, tako je nastala velika količina fotografija koje sam slagala, ali ih nisam imala priliku nigdje izložiti. Istodobno, poput mnogih žena ljubiteljica sam torbi, posebno onih u koje stane što više ženskih potrepština. Torbe su moj fetiš pa sam se odlučila otisnuti svoje fotografije na njih - tako je nastala svojevrsna 'putujuća izložba' mojih fotografija”, priča dizajnerica.

Fani se odlučila za sivo ružičastu malu crossbody torbu, model 'Šinjorina' koju krasi fotografija kamena snimljenog na Korčuli, a čija je cijena 1350 kuna. Fani ju je odlično kombinirala uz istu nijansu haljine midi dužine koja se savršeno stopila s torbicom.

image
Torba Šinjorina, 1350 kn
FOTOGRAFIJE: BAGS BY KRISTINA

Osim klasičnih dnevnih varijanti, najpopularniji model iz Kristinine kreativne radionice je torba koja se može nositi kao ruksak. „Žene traže sve veće modele jer sa sobom nosimo stvari više nego ikad prije pa je torbica - ruksak apsoluti hit ove sezone”, rekla nam je Kristina.

image
Ruksak torba, 1650 kn
FOTOGRAFIJE:

Naša poznata novinarka i voditeljica iz Madrida: 'Imala sam simptome Covida-19'

Linker
26. travanj 2024 01:10