Foto: Livio Andrijić/EPH
SIMPLY WOMAN

Grandiozna revija u Francuskom paviljonu

U kultnom Francuskom paviljonu održana je revija Hippy Gardena: okrugla pista prostirala se na više od 100 kvadrata, napravljena od trave sa stablom masline u sredini kao najveći simbol Edena.

Na pisti s grandioznom kulisom predstavljene su kreacije u nježnim tonovima izrađene od materijala koji laska svakoj figuri. Kolekciju “Simply Woman” odlikuju raskošna čipka, jedinstveni print i svila tkana srebrnim nitima. Haljine sa strogo zatvorenim prednjim dijelom i otvorenim leđima te haljine s dubokim V izrezom dominiraju novom kolekcijom Hippy Gardena. Reviju u Francuskom paviljonu nisu propustile brojne ljubiteljice mode poput Ivane Paradžiković, Nikoline Ristović, Vanje Halilović i brojnih drugih koji su podržali rad dizajnerice Đurđice Vorkapić.

– Sretna sam što snove pretvaram u stvarnost, a stvaralačku ljubav u djela – izjavila je dizajnerica koja je posjetiteljima, osim revije, prezentirala i humanitarni projekt zaštićen kao patent u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo. Radi se o patentu koji će olakšati uplatu sredstava humanitarnim akcijama na bankovnim automatima. Korisnik bankomata moći će karticom uplatiti određeni iznos odabranoj humanitarnoj udruzi ili akciji. Đurđica Vorkapić osmislila je način kojim bi integracija ovakvog sustava uvelike povećala šanse globalnog humanitarnog djelovanja.

U fotogaleriji pogledajte reviju iz Francuskog paviljona!

Linker
18. travanj 2024 12:14