Biljana Gaurina
Ljeto 2017.

Iris Rajčić u novoj ljetnoj kampanji dizajnerice Monike Sablić

Nakon snimanja mini božićne kolekcije s Miss Europe 1993. godine Fani Čapalijom, još jedna misica postala je zaštitno lice splitskoj modnoj dizajnerici Moniki Sablić.

Ovaj put riječ je o Iris Rajčić, prvoj pratilji Miss Hrvatske 1997. godine, koja je zbog snimanja kampanje došla u rodni Split iz Španjolske gdje živi s obitelji. Kao kulisa za kolekciju ljeto 2017. poslužio je suncem okupan splitski Sustipan. Kolekcija "Dancing Queen" sastoji se od zlatne haljine, bijelog šljokičastog kombinezona, srebrenih šljokičastih hlača i tirkizne čipkaste haljine. Kolekcija je rađena od svjetlucavog lame materijala koji ističe ženske obline što je Monikin zaštitni znak - ženstveno i seksi.

Iris u zlatnoj haljini izgleda kao da ide u Cannes ili Monte Carlo te svojom krhkom siluetom i bijelom puti neodoljivo podsjeća na Nicole Kidman.

"Kolekcija je raskošna i svečana zbog bogatstva materijala no sasvim drugačija od odasadašnjih. Inspirirala sam se trendovima osamdesetih i devedesetih godina - mnogo haljina i kombinezona na jedno rame. No, ostala sam dosljedna svom ženstvenom potpisu." - rekla je dizajnerica Monika Sablić o svojoj novoj kolekciji.

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Linker
30. svibanj 2023 05:08