Zna kako se to radi

It komadi sezone: Lily James efektnim stajlingom pokazala kako biti i romantična i seksi

Zvijezde su se okupile kako bi podržale sve žrtve rata u Ukrajini, a dvije su prijateljice posebno zablistale u zanimljivim kreacijama.

Glumica Lily James pojavila se na modno-filmskoj zabavi britanskoga Voguea i draguljarnice Tiffany & Co, a svojim je glamuroznim outfitom pokazala kako odjeća istovremeno može biti romantična i seksi, njena prijateljica i glumica Billie Piper, u sličnoj, ali crnoj verziji, također je pokazala koji su to 'it' komadi ovog proljeća.

Glavni urednik britanskog Voguea, Edward Enninful, bio je domaćin ovoga skupa s ciljem da pomognu žrtvama globalnih sukoba i prikupe sredstva za pogođene. Svi su gosti bili potaknuti da se pridruže organizatorima u podršci onima koji su zbog rata ostali bez svojih domova.

image

Lily je oduševils sve prisutne u crnoj mini haljini s motivima ruža.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Rascvjetana moda

Glumačka zvijezda poznata po svojoj ulozi Pamele Anderson u seriji Pam & Tommy, koja se od početka veljače prikazuje putem streaming servisa Hulu, oduševila je sve prisutne u crnoj mini haljini s motivima ruža u pastelnim bojama. Uz kratku haljinu s printom i prišivenim cvjetovima, obula je visoke čizme koje sežu do iznad koljena sa sličnim cvjetnim detaljima. Upečatljivi je outfit upotpunila visokom punđom sa spuštenim šiškama, a izgledala je fantastično. Posljednjom je kombinacijom pokazala zavidnu figuru, ali i modno umijeće.

image

Prijateljice su izgledale fenomenalno pozirajući zajedno.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Lily James o tome kako je ‘postala‘ Pamela: ‘Mislila sam da neću uspjeti, htjela sam biti pravedna prema njoj‘

Glumica se tijekom večeri najviše družila sa zvijezdom Doktora Who, glumicom Billie Piper koja je izgledala senzacionalno u crnom outfitu. Piper se odlučila za jednostavan rezani top, mini suknju s prišivenim volanima i visokim crnim čizmama. Zlatnim nakitom i detaljima na čizmama začinila je crnu kombinaciju, a prijateljice su izgledale fenomenalno pozirajući zajedno s ciljem da pomognu žrtvama iz Ukrajine.

Linker
24. travanj 2024 22:24