Profimedia, INSTAR Images
Pravi ljetni hit

J. Lo je dizajnirala hit naočale: Mogu se nabaviti i kod nas, a i cijena im je super

Jennifer Lopez rijetko možemo vidjeti bez sunčanih naočala koje su postale njezin zaštitni znak. Kako ih obožava nositi, mogli smo očekivati da će se kad tad upustiti u dizajnerske vode, a to se i dogodilo. Vlastitu liniju naočala kreirala je u suradnji s australskim brendom čije naočale nosi već godinama.

Izlazak na kavu, šetnju plažom ili bilo koju drugu aktivnost na otvorenom ne možemo zamisliti bez sunčanih naočala. Osim što štite oči od štetnih sunčevih zraka, naočale su vrlo cijenjen modni dodatak koji nekada više volimo i od torbica.

Jedna od najvećih obožavateljica sunčanih naočala iz javnog života svakako je popularna pjevačica Jennifer Lopez koja ih voli nositi na dnevnoj bazi, a nedavno je udružila snage s australskim brendom Quay u kreiranju vlastite linije.

Quay

Da stvar bude bolja, njezin zaručnik Alex Rodriguez na isti je dan u suradnji s Quayom lansirao liniju sunčanih naočala za muškarce, što govori da su on i J.Lo stvarno pravi power couple.

J.Lo linija uključuje 14 naočala različitih oblika poput mačkastih, avijatorskih i onih koji podsjećaju na naočale za skijanje. Iako smo očekivali da će cijena ovih naočala biti paprena, J.Lo je ostala u okviru cijena brenda pa ih možete nabaviti ovdje za 60 dolara, odnosno oko 400 kuna.

Quay

Pjevačica je izjavila kako je suradnja s Quayom bila nešto prirodno i očekivano jer njihove naočale i ona i Alex nose već godinama. Evo nekih naočala iz kolekcije:

Quay
Empire model, 378 kuna

Quay
Get Right model, 378 kuna

Quay
El Dinero model, 378 kuna

Quay
Reina model, 378 kuna

Quay
The Playa model, 378 kuna

Linker
13. travanj 2024 20:51