MalaGbag

Jedan od omiljenih hrvatskih brendova torbica odsad ima i webshop

Samostalni modni detalj ili idealni dodatak vašoj većoj torbi - MalaGbag može biti oboje i to znaju brojne obožavateljice ovog hrvatskog brenda iza kojeg stoji Gordana F.Hubzin.

MalaGbag je zanimljiva torbica inspirirana oblikom geometrijskog tijela tetraedar, a izrađena je od prave mekane kože rukom vrhunskog tradicionalnog zanatlije. Dolazi u dvije veličine; mini i midi, a jedan od razloga zašto postoje brojne ljubiteljice ovog brenda jest taj što pristaje uz svaku kombinaciju. Nedavno je uz torbice kolekcija proširena i modnim dodacima kao što su novčanici, privjesci za ključeve i marame.

Također, nova kolekcija za jesen/zimu 2016./2017. predstavlja Gbagice u bojama poput pistacio-zelene, dim ljubičaste, oker, crvene i kesten-smeđe. Uz pomoć nekog od dodataka svaku Mala Gbag torbicu sada možete transformirati uz pomoć jednog ili više modnih dodataka iz asortimana.

Što sve možete učiniti s Gbagicom provjerite na službenoj stranici MalaGbag, a zatim naručite na kućnu adresu jer i to je novost brenda. Nakon skromnih početaka, danas ovaj mladi hrvatski brend dodataka uvjerljivo raste i razvija se. Novu kolekciju pogledajte u galeriji!

Linker
23. travanj 2024 23:15