John Pavlish
Senzualna i svoja

Jelena Veljača u još neviđenom izdanju

Opušten i nesputan pristup odijevanju, u kakvom osobito uživamo tokom ljeta, u novoj A'marie kampanji utjelovila je Jelena Veljača, noseći najpoznatije odjevne komade A'marie, stvorene za nošenje od jutra do večeri

Danas je eco friendly pristup u dizajniranju jedno od najvažnijih svjetskih pitanja. Mnoga svjetska modna imena zalažu se upravo za njega, a na našoj sceni osobito se po tome ističe Anamarija Brkić. Osim što naglasak stavlja na pomno birane materijale koji su samodrživi, jednako joj je važna i kvaliteta – dugotrajnost njezinih modela, kako se materijal ponaša nakon niza nošenja, kakav osjećaj pruža na koži i koliko odgovora multifunkcionalnosti njezinih odjevnih komada. U njima je osjećaj uvijek najljepši, oni dozvoljavaju da koža diše, a žena koja ih nosi može funkcionirati cijeli dan bez ikakvih susprezanja.

John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish

Upravo opušten i nesputan pristup odijevanju, u kakvom osobito uživamo tokom ljeta, u novoj A'marie kampanji utjelovila je Jelena Veljača, noseći najpoznatije odjevne komade A'marie.

Radi se o kolekciji koja donosi 19 dobro poznatih modela među kojima su i popularne končane veste, haljine s rupama, kultna tunika s tilom, haljina s rips trakama, kombinezon sa šišmiš rukavima te poznate A'marie potkošulje, najudobnije tajice, hlače sa širokim nogavicama, haljina od tencela koja se može vezati na više načina te još niz modela koji su svi redom multifunkcionalni, nosivi u nebrojeno prilika, lako koristivi i jednostavni za kombiniranje.

Linker
28. studeni 2023 06:15