Saint Laurent
MODNE VIJESTI TJEDNA

Jesu li ovo najluđe štikle koje smo vidjeli u posljednje vrijeme?

Još je lani na Tjednu mode u Parizu kreativni direktor Anthony Vaccarello pokazao da s njim na čelu modne kuće Saint Laurent iznenađenja neće nedostajati, a sada je to potvrdio neobičnim hibridom za koji nikada ne bismo rekli da ćemo ih vidjeti spojene.

Najprije je oduševio štiklama s potpeticom napravljenom od inicijala brenda YSL, zatim je osvojio trendseterice šljokičastim čizmama, a sada iznenadio modni svijet neobičnim modnim dodatkom o kojem svi govore. Kreativni direktor Anthony Vaccarello ostvario je snove svim ženama koje obožavaju koturaljke, ali s nogu ne skidaju štikle. Neobičan hibrid nazvao je "Anya 100 Patch Pump Roller", a koturaljke-štikle napravljene su od kože te ukrašene ilustracijama. Kotačići su smješteni ispod potplata i na vrhu potpetice, a za jedinstven modni dodatak, koji nije preporučljivo nositi ako planirate popiti koju čašicu više, treba izdvojiti čak 2600 dolara.

Saint Laurent

Zanimljive je komade kreativni direktor predstavio je još u kampanji početkom godine, doduše ona je na kraju u Francuskoj morala biti povućena jer je ocijenjena seksističkom.

Linker
20. travanj 2024 05:25