Mare Milin
CHARLIE DESIGN

Još jedna magična priča Charlie Designa i Mare Milin

Objavljena je još jedna kampanja brenda Charlie Design iza kojeg stoji dizajnerica Loredana Bahorić, a za snimanje je ponovno bila zadužena fotografkinja Mare Milin.

Kolekcijom "Around Midnight" za jesen/zimu prevladavaju skulpturalne monokromatske forme koje obliluju skrivenim detaljima poput rupa i ringova. Ponovno je prisutna igra kontrasta, tipična za Charlie Design, a nosivi elementi inspirirani su retro futurizmom te se s lakoćom kombiniraju. Vizuali odišu snažnom dramatikom za koju je zaslužna Mare Milin. Ona se poigrala tehnikom snimanja i filterima te postigla začudnu atmosferu. Jedinstvenom vizualnom dojmu doprinosi make-up Simone Antonović te frizura Studija Mila.

Jedna do najdojmljivijih suradnji na hrvatskoj modnoj sceni dobila je svoju potvrdu i izvan granica. Početkom prosinca Charlijevi vizuali u velikim formatima te video projekcijom i odabranim komadima odjeće bit će predstavljeni na izložbi u Beču u "Die Kleinste Galerie im Wien", gdje se i inače prodaje Charlie Design.

Linker
25. travanj 2024 19:11