Decker&Kutić
Bridal kolekcija

Kolekcija vjenčanica za moderne mladenke iz radionice dizajnera Ivana Alduka

Fotografije nova bridal kolekcije Alduk osvajaju posebnom atmosferom nabijenom emocijama i nostalgijom.

Modne priče koje stvara i prezentira poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk uvijek nas neprimjetno zaljube u njegov dizajn i estetiku koja iz sezone u sezonu sazrijeva, postaje sve dominantnija i pruža pravu mogućnost uživanja u dobrom dizajnu. Nova kolekcija vjenčanica za sezonu jesen/zima 2017/2018 je upravo takva - slojevita, posebna i svježa.

Decker&Kutić

Ženstvena linija koja prati tijelo te stavlja naglasak na uski struk i putene obline je razrađena kroz nekoliko različitih silueta, od onih uskih i senzualnih do raskošno vezenih, punog volumena i modernog izdanja tradicionalnog shvaćanja "jedne vjenčanice". Najfinije čipke, ručni vez, 3D tkanine s doradama i osjećaj udobnosti postulati su od kojeg dizajner ne odustaje. Svaka vjenčanica je posebna, baš kao i svaka mladenka čije emocije i očekivanja treba objediniti u idealan model, a s ovom kolekcijom dobile su još više opcija za izbor.

Decker&Kutić

Decker&Kutić

"Nova kolekcija vjenčanica fokus stavlja na posebne tkanine i krojeve koji malim dizajnerskim odmacima stvaraju sasvim poseban i moderan efekt. Kompleksnost tkanina koje su osovina jedne bridal linije je u ovoj kolekciji iznimna, stoga je mnogo detalja ručno sašiveno i dorađeno. Nova kolekcija već je neko vrijeme u showroomu i reakcije su izvrsne" otkrio je Ivan Alduk.

Decker&Kutić

Posebna modna kampanja koja prati kolekciju djelo je renomiranog fotografskog dvojca Decker&Kutić koji posljednjih nekoliko sezona uvijek uspijevaju iznenaditi, a i pomalo šokirati svojim radom. Netipične, ali vrhunske i kreativnom energijom nabijene modne kampanje, na izvrstan način prezentiraju Alduk Bridal kolekcije. Nakon futurističke i nadrealne kampanje, ova donosi mirnoću i spokoj, snažne emocije i posebnu ljepotu u jednostavnosti.

Decker&Kutić

Decker&Kutić

"Narativ o nostalgičnim trenucima snažnih emocija nagomilanih na dan vjenčanja upisali smo u nadrealne slike barokne atmosfere u kontrapunktu s estetskim kodovima Alduk kolekcije vjenčanica" kaže Romano Decker.

Decker&Kutić /

Decker&Kutić

Čini se kako su Alduk vjenčanice postale tiha patnja mnogih mladenki i modno osviještenih djevojaka koje žele nešto svoje, posebno i unikatno za taj poseban dan. Alduk vjenčanice izrađuju se po mjeri, a u showroomu dizajnera može se pogledati nova kolekcija čije se cijene kreć od 7000 do 9000 kn.

Decker&Kutić

Decker&Kutić

Decker&Kutić

Decker&Kutić

Linker
22. ožujak 2023 08:56