Facebook Laboratorio Donà
Hommage à Remington

Kultna hrvatska torba inspirirana pisaćom mašinom obilježava 5. rođendan

Dizajnerica i vizualna umjetnica hrvatsko-talijanskog porijekla, Patrizia Donà, 2012. godine je osnovala vlastiti modni brend pod imenom Laboratorio Donà i otad niže uspjehe.

Njezin prepoznatljiv znak su, sada već kultne, torbe inspirirane pisaćim strojem Remington, a prva među njima na tržištu se pojavila prije 5 godina nakon čega je uslijedila cijela kolekcija pod imenom "Hommage a Remington". Torbe iz spomenute kolekcije pojavile su se na tržištu 2012., iako se ideja javila još 2007. kada je napravljena prva Remington torba - unikatan primjerak s integriranom tipkovnicom. Ta prva torba predstavljena je iste godine na Tjednu mode u Amsterdamu i na veliko iznenađenje same dizajnerice odmah je prodana.

Ove subote, 18. ožujka, u zagrebačkom Botaničaru imat ćete prilike prisustvovati maloj proslavi rođendana ove jedinstvene torbe. Dio interijera u Botaničaru pretvoren je u jednodnevni showroom s više od 20 torbi koje ćete moći i kupiti po sniženim cijenama. Više informacija o eventu potražite ovdje. U fotogaleriji pogledajte torbe koje će biti izložene sutra.

Linker
17. travanj 2024 09:31