Lana and Love

Minimalistički nakit hrvatskog brenda u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled

Manje je više – misao je vodilja novog hrvatskog brenda nakita, čije modele od zlata, srebra, poludragog kamenja, kristala i bisera kreira Zagrepčanka Lana Klipa.

Lana and Love ime je hrvatskog brenda modnog nakita, uz kojeg nam postaje jasno zašto je manje - više. Iza ovog jednostavnog i nenametljivog imena, krije se minimalistički nakit koji odiše elegancijom i profinjenošću. Za moderne i nosive modele zaslužna je Lana Klipa (38) koja je svoju ljubav prema nakitu pretočila u kvalitetne komade suvremenog dizajna.

Ideja o pokretanju vlastite linije nakita došla je kao odgovor na alergijske reakcije na bižuteriju. S obzirom na to da je nakit oduvijek bio njen omiljeni modni dodatak, a sada se više nego ikada mijenja iz sezone u sezonu, teško je pronaći srebrne ili zlatne komade čiji dizajn je suvremen i moderan, a istodobno cjenovno prihvatljiv. Tako se rodila ideja o osnivanju modnog brenda nakita, naročito prstenja koje je Lanina velika strast. Sve je započelo skiciranjem prstenja, da bi potom zlatar pretočio njezine crteže u stvarnost. Nakon brojnih pozitivnih komentara i reakcija, počela je kreirati čitavu kolekciju - komad po komad.

Sav nakit je ručno rađen, a od materijala se koriste srebro, zlato, biseri, poludrago kamenje i kristali. Najveća inspiracija za nakit je žena koja je decentna te istodobno drugačija i zanimljiva - ona nenametljivo ostavlja dojam. Takav je i nakit zagrebačkog brenda – minimalistički, decentan, profinjen i elegantan. Naziv brenda spoj je imena dizajnerice i riječi ljubav (love), koja je poveznica između lika i djela, odnosno najveći životni pokretač ove kreativke.

Ovaj minimalistički nakit ukrašen šarmantnim detaljima -metalnim srcima i zvjezdicama te biserima i perlicama - osvojit će vas na prvi pogled svojim neodoljivim izgledom i jednostavnošću kombiniranja. Nakit se može pogledati na Facebooku i Instagramu brenda, a u pripremi je i web shop. Dizajnerica će krajem listopada predstaviti i nova kolekciju prstenja, ogrlica, naušnica i narukvica, a u planu je i osvajanje muške publike.

Linker
12. travanj 2024 16:39