Lijepa na majku

Moda s karakterom: Madonnina kći Lourdes oduševila pojavom na modnoj pisti u Parizu

Iako se nikada nije pokušavala ‘ubaciti‘ u svijet glazbe i filma, gdje je njena mama Madonna ostavila trag kao nitko prije nje, Lourdes zato suvereno kroči modnim pistama.

Lourdes Leon impresionirala je svojim nastupom na modnoj pisti u Parizu. Kći pop legende Madonne, 25-godišnja Lourdes radi kao model, a ovog je vikenda nosila reviju za francusku modnu dizajnericu Marine Serre, koja je predstavljala kolekciju za proljeće 2023.

image
SPLASH/PROFIMEDIA

Leon je oduševila u uskom kombinezonu, takozvanom 'catsuit', pokrivenom polumjesecima. Imala je i istovjetne cipele na kratku petu, kao i bogate komade zlatnog nakita - narukvice, ogrlice, naušnice i lance oko torza.

image

Lourdes Maria Ciccone Leon

SPLASH/PROFIMEDIA

Lourdes je reviju nosila uz druge kolege modele, a pista je bila postavljena na otvorenom košarkaškom terenu. Lourdesina dugačka tamna kosa padala joj je niz leđa i savršeno se uklopila u ovaj upečatljivi stajling.

image

Lourdes Leon

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uvijek svoja: Madonnina nasljednica ruši sve tabue u kampanji donjeg rublja!

Kćeri poznate pjevačice na pistu se vratila nakon devet mjeseci, prije toga nosila je kreacije na modnom spektaklu Rihanninog brenda Savage X Fenty, priređenog u rujnu 2021. - što joj je bila druga modna revija na kojoj se pojavila.

image

Lourdes Leon

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

To nije bila prva suradnja s poznatom pjevačicom i poduzetnicom Rihannom, jer je sudjelovala u kampanji za Valentinovo ove zime.

Očito je da se slavna kći još slavnije majke ne bavi primarno modelingom, ali kada dobije priliku nositi reviju ili odraditi kampanju ona to učini fenomenalno i s mnogo karaktera.

Linker
15. travanj 2024 04:00