Decker&Kutić
nova kolekcija

Moderne i bez kiča - vjenčanice s potpisom Ivana Alduka

Kako prezentirati kolekciju vjenčanica na poseban način, ispričati unikatnu modnu priču i to na najvišoj estetskoj razini zna poznati modni dizajner Ivan Alduk

Minimalistička kulisa u bijelom i ružičastom tonu, igra pomalo filmskim svjetlom te atraktivan model azijskog podrijetla, Caroline Hu izvrstan su recept za još jednu Alduk modnu kampanju. No, kao da to nije dosta, dizajner i njegov tim su odlučili stvoriti pravu bajkovitu kulisu začudne atmosfere dizajnom i izradom bijelog predimenzioniranog plišanog medvjedića kao homage djetinjstvu i nevinosti ljubavi. Nadasve originalna, posebna i očaravajuća ideja koja je novu kolekciju Alduk vjenčanica prezentirala na poseban način, a sam modni brend još jednom smjestila u sam kreativni vrh.

Decker&Kutić
Decker&Kutić
Decker&Kutić
Decker&Kutić
Decker&Kutić
Decker&Kutić
Decker&Kutić
Decker&Kutić
Decker&Kutić

"Htjeli smo nešto novo, drukčije, kvalitetno, filmski i posebno. Ova kolekcija je posebna po doista najfinijim tkaninama bogate teksture, a po prvi put smo se poigrali i teksturom perja koja daje poseban moment visoke mode i chic prizvuk svakoj mladenki. Vjenčanice su povrh svega moderne, bez kiča", izjavio je Ivan Alduk.

Kolekciju karakteriziraju posebne 3D tkanine ručno vezene sitnim biserima i decentnim perjem, naglašena silueta i funkcionalnost koja je osovina Alduk Bridal kolekcije. Vjenčanice se isključivo izrađuju prema mjerama klijentica uz mogućnost personalizacije i promjene sitnih detalja, a cijena im je od sedam do devet tisuća kuna.

Linker
19. travanj 2024 08:51