Profimedia, Pacific coast news
TJEDAN MODE U PARIZU

Modna revija kuće Louis Vuitton u najpoznatijem muzeju na svijetu

Svila, saten, koža i krzno nosivi su materijali nove kolekcije francuske kuće Louis Vuitton čijom je spektakularnom revijom završio Tjedan mode u Parizu.

Samo mjesec dana nakon što je predstavljena suradnja francuske kuće s američkim brendom Supreme, kuća Louis Vuitton ponovno se vratila na modne piste. Nakon što je posljednji dan pariškog Tjedna mode započeo "svemirskom" revijom kuće Chanel, za odličan završetak pobrinuo se kreativni direktor kuće Louis Vuitton Nicolas Ghesquière koji je modnu elitu počastio revijom u čuvenom muzeju Louvre.

IMAXtree

IMAXtree

Staklena piramida ugostila je brojne zvijezde koje obožavaju kolekcije luksuznog brenda kao što su Jennifer Connelly, Jaden Smith i Michelle Williams koji su reviju pratili smješteni između bijelih mramornih kipova, dok su modeli šetali pistom između njih.

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

Reviju je otvorila manekenka Rianne van Rompaey u svilenoj zlatnoj haljini koju je nosila ispod crnog kožnatog kaputa.

IMAXtree

Kolekcijom za jesen/zimu provlačile su se metalik nijanse, a osim satena i svile, dominirali su krzno i koža. Nova linija francuske kuće iznenađujuće je nosiva, a Ghesquière je naglasio kako ju je kreirao za cool djevojku koja će komade odabrati za odlazak u muzej.

Linker
18. travanj 2024 06:28