Slavljenička kolekcija

Modno ljeto Katarine Baban: U novoj kolekciji odvažila se na odmak, malen ali znakovit

Osječka glumica predstavlja novu kolekciju njezinog brenda Lilith by Katarina Baban koji ove godine slavi peti rođendan.

Ovo je ljeto vrlo radno za Katarinu Baban. Uz sve glumačke obaveze, plavokosa Osječanka upravo je završila njezinu novu kolekciju za koju je snimila i kampanju. Riječ je o ženstvenim i šik haljinama, a svoju kolekciju naziva Lilith Summer22 Katarina opisuje kao slavlje slobode, lakoće življenja i ženstvenosti.

image

Kolekcija obiluje modelima za svečane događaje

JOANNA PACIOREK

"Sa svakom novom kolekcijom nudimo nove krojeve i materijale za koje su nas inspirirale želje naših klijentica stoga ova kolekcija obiluje raznolikošću, od najtraženijih midi haljina savršenih za sve prigode do dugačkih večernjih haljina idealnih za večernje ljetnje šetnje uz more ili pak svečaniju prigodu u kojoj će svaka žena zablistati!”, poručuje Katarina Baban.

image

Posveta jednom od njezinih najtraženijih midi modela

JOANNA PACIOREK

U novoj kolekciji Lilith by Katarina Baban od materijala prevladavaju viskoza, til i čipka, a njezinu omiljenu paletu pastelnih boja glumica je prvi put proširila narančastom koja je hit ovoga ljeta.

“Nisam ljubitelj narančaste boje. Dapače, oduvijek sam ju uspješno izbjegavala, no ovo ljeto sam odlučila napraviti pomak u kolekciji pa uz sveprisutne pastelne nijanse unijeti i dašak narančaste koja se savršeno uklapa uz tople ljetne dane i preplanulu put”, tumači Katarina.

image

Katarina je njezine kreacije prvi put obojala žarkim bojama kao što je narančasta

JOANNA PACIOREK

I ovoga puta svestrana glumica za kampanju nije angažirala profesionalnog modela već je tu ulogu po tradiciji prepustila jednoj od žena s kojima je bliska. Osječka glumica Dina Vojnović odlično se snašla kao model, a ona i Katarina najbolje su prijateljice.

“Za svoje kampanje uvijek uzimam kolegice i prijateljice kao modele jer najbolje iznesu priču koju pričam sa svojim kreacijama. Za ovu kolekciju sam željela nekog tko živi to što ona poručuje kao što je Dina”, kaže Katarina Baban.

image

U ulozi modela je glumica Dina Vojnović

JOANNA PACIOREK

Budući da njezin brend ove godine slavi peti rođendan, glumica je kolekciju zaokružila vjenčanicama koje su joj veliki izazov zadnjih godina.

image

Katarina već neko vrijeme kreira i vjenčanice za koje kaže da nisu klasične

JOANNA PACIOREK

"U posljednjih nekoliko sezona Lilith nudi i vjenčane haljine kao nezaobilazni dio svake kolekcije stoga se i u ovoj ljetnoj kolekciji mogu pronaći neklasične vjenčanice poput dugačke čipkane boho haljine otvorenih leđa ili pak midi vjenčanice klasičnijeg kroja s puf rukavima. Potreba za vjenčanicama koje odskaču od klasičnog poimanja istih je sve veća i veća. Djevojke sve češće dolaze u potrazi za vjenčanicom koja nije "tipična” jer je žele nositi i kasnije”, ponosna je dizajnerica, koja je zahvalna Gradskom muzeju Vukovar na ustupljenom prostoru. Naime, promotivne fotografije njezinih modela snimljene su u dvorcu Eltz u Vukovaru koji je bio savršena kulisa za ovu romantičnu i nježnu Katarininu priču.

Čitajte i: Katarina Baban prokomentirala nam je svoje intrigantne fotografije iza kojih se krije osobna poruka

Linker
16. travanj 2024 23:48