SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Volite li ga?

Modno usklađene mama i kći: Ni one nisu mogle odoljeti najvećem trendu koji nas vreba svake zime

Čak i kada ne nastupa ili se pojavljuje na crvenom tepihu, Jennifer Lopez izgleda poput dive. Tako se za ručak s obitelji prigodno odjenula u simpatičan blagdanski pulover, a trendove, čini se, prati i njezina kćer.

Jennifer Lopez (50) imala je prilično hektičnu godinu, uključujući međunarodnu turneju i snimanje filma 'Hustlers'. No, čini se da je popularna pjevačica odlučila stisnuti pauzu i posvetiti se druženju s obitelji. Čak i u opuštenoj atmosferi poput izlaska na ručak s kćeri Emme i zaručnikom Alexom Rodriguezom Jennifer se trudi izgledati poput dive i to joj nevjerojatno dobro uspijeva.

Osim kod nas, i u inozemstvu vlada predblagdanska atmosfera, a popularni 'ružni božićni puloveri' već se naveliko nose. Čak im ni Jenn nije mogla odoljeti pa je isfurala topli pulover s visokim ovratnikom i prigodnim blagdansko-zimskim ukrasima, dok je njezina modno usklađena kći nosila jednostavan, crni pulover sa simpatičnim zecom koji skija.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Jennifer Lopez looks stunning as she steps out for lunch with her daughter Emme Maribel Muñiz and A-Rod at South Beverly Grill.

BACKGRID USA 26 NOVEMBER 2019, Image: 485042076, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se ovakvi puloveri mogu nositi na apsolutno sve,a posebno dobro izgledaju na plisirane suknje, Jenn je svoj primjerak odlučila ugurati u bijele hlače pomalo cargo stila ispod kojih su se nazirale neobične crvene čizme na visoku potpeticu. Cjelokupni stajling zaokružila je dugačkim crnim kaputom, okruglim naušnicama i velikom crvenom torbom.

Ako ste i vi već u blagdanskom raspoloženju i želite da to govori i vaša garderoba, izabrali smo neke prigodne pulovere.

Zara pulover od žakarda, 399,90 kuna

Bershka pulover sa žakardnim uzorkom, 199,90 kuna

H&M pulover, 149 kuna

Topshop pulover s aplikacijama, 184 kune

NEXT pulover s visokim ovratnikom, 265 kuna

Linker
12. travanj 2024 18:47