Matea Smolčić Senčar
DeLight za elegantnu jesen

Nadia Cvitanović promijenila tri kaputa domaćeg brenda i ne znamo koji je bolji

Nakon što je prošli tjedan oduševio modnu publiku i zasluženo odnio gromoglasan pljesak otvorivši Zagreb Fashion Destination, DeLight by Ivan Friščić predstavlja novu kampanju čije zaštitno lice je atraktivna glumica Nadia Cvitanović. Osim kariranog uzorka kojemu je dizajner dodao dašak svježine, u fokusu su i strukirani blejzeri, pletivo od kašmira i naravno, glamurozni i ženstveni kaputi po kojima je DeLight prepoznatljiv.

Lokacija snimanja ove kampanje svakako je neuobičajen, ali vrlo logičan izbor – proizvodni pogon u kojem nastaje svaki DeLight komad u neposrednoj blizini Zagreba na najbolji mogući način pokazuje kako je riječ o brendu koji dosljedno godinama klijentima nudi vrhunske odjevne komade, pažljivo i znalački proizvedene u Hrvatskoj.

Karirani uzorak omiljeni je jesenski trend i jedan od glavnih trendova sezone, a u novoj kolekciji dizajner mu je dodao i dašak svježine pa osim u sivoj, odijela dolaze u plavim i smeđim nijansama. Jedan od najvažnijih odjevnih predmeta, svima omiljeni blejzer, ove sezone u DeLight izvedbi je strukirani model koji još više naglašava linije tijela. I ovom kolekcijom DeLight pokazuje da je predvodnik trendova te kao prvi hrvatski modni brend predstavlja i pletivo od 100% kašmira. Kašmirske dolčevite neobičnog tkanja zasigurno će biti hit ove zime.

Matea Smolčić Senčar

Kao i prethodnih sezona, najvažniji dio kolekcije svakako su glamurozni i ženstveni kaputi od vune, kašmira, devine dlake i alpake po kojima je DeLight prepoznatljiv. Riječ je o komadima koji odišu kvalitetom, elegancijom, jednostavno i minimalistički krojeni da bi trajali godinama, ali i prenosili se s generacije na generaciju. Novost su i kratki kaputi u upečatljivim bojama, kao i u kariranim vunenim materijalima.

I ovom novom kolekcijom Ivan Friščić ostaje vjeran estetici koju DeLight njeguje od prvog dana – krojevi laskaju svakom tipu tijela i građe, a funkcionalnost svakog komada i posebice kvaliteta materijala garantiraju udobnost i nesmetano kretanje tijekom cijelog dana. Uspješna glumica Nadia Cvitanović vjerno je dočarala DeLight ženu – samopouzdana, snažna i strastvena u svom poslu.

Matea Smolčić Senčar

"Nadia i DeLight surađuju već duže vrijeme i zajedno smo zaključili kako je upravo sada pravi trenutak i za ovakav vid suradnje. Nadia je izrazito samosvjesna mlada žena koja jako dobro zna što želi, a prije svega beskompromisna je kada je u pitanju kvaliteta i tu je prepoznala DeLight i zajedničku strast koju dijelimo kada je bezvremenska moda u pitanju", objasnio je Friščić.

Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

Linker
21. ožujak 2023 03:49