Profimedia, AKM-GSI
Potpis Krie osvaja Ameriku

Nakon Lejle, Marijane i Indire, hrvatska dizajnerica osvojila i Tyru Banks

"Odličan je osjećaj vidjeti svoje kreacije na lijepim, moćnim ženama širom svijeta", rekla nam je dizajnerica

Popularni manekenski show "America's Next Top Model" vratio se s 24. sezonom koju ponovno vodi njegova osnivačica Tyra Banks.

44-godišnja manekenska ikona nakratko se povukla iz showa te voditeljsko mjesto prepustila pjevačici Riti Ori, koja je odradila 23. sezonu, a zatim razveselila fanove viješću da se vraća na poziciju u punoj snazi.

America's Next Top Model cast seen at BUILD Series, NYC
<P>
Pictured: Tyra Banks
<B>Ref: SPL1643923  090118  </B><BR/>
Picture by: Derek Storm / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Derek Storm / Splash News

Za promoviranje prve epizode nove sezone, Tyra je zablistala u fantastičnoj crnoj kombinaciji za čiji je najvažniji dio zaslužna Kristina Burja, hrvatska dizajnerica koja se krije iza brenda Krie Design koji polako osvaja i Ameriku.

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

Kristina, čiju odjeću rado nose Lejla Filipović, Marijana Batinić, Indira Levak, Sonja Kovač i Nina Badrić, prošlog je proljeća održala reviju u Los Angelesu, gdje su njezinu odjeću primijetili brojni stilisti te je odmah kontaktirali kako bi ostvarili suradnju.

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

Tako je njezine kožne hlače već nosila R&B zvijezda devedesetih Ashanti (na fotografiji gore), kreacije s potpisom Krie pojavile su se u nekoliko editorijala, a i na naslovnici za časopis "Vulkan" na kojoj je njezin kombinezon od pliša nosila glumica Mädchen Amick, koja se proslavila ulogom Shelly u kultnoj seriji "Twin Peaks".

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

Za zgodnu Tyru, koja u showu ANTM redovito nosi nove trendove i zanimljive dizajnere, stilisti su odabrali crni Krie Design top s dugim rukavima i zanimljivim baršunastim vezicama na prsima, inspiriranim starinskim korzetima.

Fotografiju na kojoj nosi top Kristine Burje, u društvu slavne plus size ljepotice Ashley Graham i Drewa Elliotta, kreativnog direktora časopisa "Paper", Tyra je objavila i na svom Instagram profilu, što je za svakog dizajnera odlična reklama.

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Stupili smo u kontakt s dizajnericom Burjom i pitali je kakvi su njezini dojmovi.

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

"Odličan je osjećaj vidjeti svoje kreacije na lijepim, moćnim ženama širom svijeta. Meni je kao dizajnerici najvažnije da je cijeli koncept moje kolekcije prepoznat baš kako sam željela - zbog prepoznatljivih Krie Design detalja na mojoj odjeći žene se osjećaju uistinu posebno. S jednakim efektom Krie se nosi u casual kombinacijama kao i za svečane prilike. Bitan je taj statement efekt.", rekla nam je Kristina.

Instagram / Instagram

Crni top koji nosi Tyra nosi naziv "Bow Blazer", a može se kupiti i u Hrvatskoj, putem web shopa brenda Krie, doznali smo. Atraktivan top nosi cijenu od 1 500 kuna.

Press Foto / Press foto

Linker
19. travanj 2024 22:37