visoko na listi trendova

Nosila ju je i Carolyn Bessette-Kennedy: Kultna torbica vratila se u ponudu omiljenog luksuznog brenda

Pradina torbica dolazi u tri nijanse, a zahvaljujući bezvremenskom dizajnu očekuje se da će ponovno zavladati modnom scenom.

Modni trendovi dolaze i odlaze, a u posljednje vrijeme sve se češće među trendove vraćaju elementi minimalizma iz 90-ih, kožni kaputi i baloneri, široke traperice, a sada je došao red i na specifičan model torbice omiljenog talijanskog modnog brenda.

Kultna torba iz 1995.

Riječ je o Prada torbi iz nove kolekcije, jednakoj onoj iz sezone jesen/zima 1995. kakvu je nosila Carolyn Bessette-Kennedy, supruga Johna F. Kennedyja Jr. i ikona stila koja je i danas uzor brojnih fashionisticama koje inspiraciju nalaze u njezinom besprijekornom stilu i kombinacijama jednostavnih, a profinjenih komada.

image

Carolyn Bessette-Kenedy nosila je isti model torbice davne 1995.

JOHN BARRETT/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sarah Jessica Parker najavila dva vruća trenda za ovu godinu, cipele su san snova!

'It' torbica u tri nijanse

image

Torba je idealna za svakodnevne modne kombinacije.

PRADA

Elegantna, bezvremenska i praktična torbica koja doživljava revival sastavljena je od fine brušene kože, a dolazi u nijansama za klasičarke - kremasto bijeloj i intenzivno crnoj, ali i u grimizno crvenoj za modno odvažne dame.

image

Kultna torba bezvremenski je model.

PRADA

Čitajte i: Cijene rastu ‘u nebesa‘: Poskupljuje omiljen model Louis Vuitton torbice koju trendseterice obožavaju

Idealna je za svakodnevne kombinacije, uklapa se i u mnoge outfite za izlazak, a zahvaljujući univerzalnom dizajnu ovaj model ubrzo bi mogao postati omiljen među zaljubljenicama u modu.

image

Torbica dolazi u tri nijase.

PRADA
Linker
22. travanj 2024 17:43