Ženstveno i optimistično

Nova kampanja Alex Dojčinović osvaja na prvu, nosi se netipična klasika

Nova Lei Lou kolekcija, koja se vraća svojim modnim korijenima, snimljena je u Dubaiju, a poziva na društvenu angažiranost te nudi ženstvene krojeve s malo optimizma.

Za dozu lijepih vijesti pobrinula se ovih dana hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je kampanju za novu kolekciju snimila u čarobnom Dubaiju. Lei Lou se, uz to, ovo proljeće u potpunosti vraća svojim modnim korijenima, pa je predstavljena kolekcija zapravo oda ženstvenosti u punom smislu, budući da slavi ljepotu, ali i mir, u savršenom skladu s idiličnom pozadinom u kojoj je snimana.

image

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović novu je kampanju snimila u čarobnom Dubaiju

GORAN MATIJAšEC
image

Lei Lou se ovoga proljeća u potpunosti vraća svojim modnim korijenima

GORAN MATIJAšEC

Naglašena silueta, voluminoznost, detalji koji čine razliku i netipična klasika, najbolji su opis vizije novog Lei Lou proljeća, ali i injekcija svima toliko potrebnih dobrih vibracija. Aleksandra nas ovom kampanjom uvodi u neki ljepši svijet, bez pandemija i ratova, u kojem je moda oružje za optimizam, ali i odličan medij za slanje snažnih poruka o životu i okolnostima.

image

Predstavljena je kolekcija zapravo oda ženstvenosti

GORAN MATIJAšEC

„Nitko od nas nije imun na događanja u svijetu i sve nas je to na neki način dotaklo, ali vjerujem i osnažilo za dalje. Biti realan i svjestan oko onoga što imamo danas i optimistično gledati u sutra moto je svih nas umjetnika, jer je to jedini način da uvijek stvaramo drugačije i novo. Kampanja snimljena u Dubaiju je upravo zato vedra i pravi je uvod u ove tople dane pred nama, kada ćemo se svi napokon malo više družiti, barem se nadamo. Svi u timu uložili smo zaista veliki napor u ovu kolekciju, koja je već dostupna i na našem web shopu“, govori naša najuspješnija dizajnerica koja je ovom kampanjom obilježila i jedan zanimljivi jubilej svog brenda.

image

Netipična je klasika najbolji opis vizije novog Lei Lou proljeća

GORAN MATIJAšEC
image

Aleksandra nas ovom kampanjom uvodi u neki ljepši svijet

GORAN MATIJAšEC

Prošlo je, naime, punih deset godina otkako je potpisala prvi ugovor sa concept storeom iz Emirata, što je ujedno bio početak proboja branda na internacionalna tržišta. Sjajan je ovo spoj mode i turizma, budući da je kampanja snimljena u raskošnim vrtovima luksuznog Four Seasons Jumeirah Beach Resorta, što je ujedno i sjajna promocija Hrvatske kao destinacije, ali i Dubaija kao omiljenog odredišta brojnih Hrvata.

image

Kampanja je snimljena u raskošnim vrtovima luksuznog Four Seasons Jumeirah Beach Resorta

GORAN MATIJAšEC

Jedan je to od rijetkih brandova u svijetu koji su snimali kampanje na spomenutoj lokaciji. Zanimljiva se činjenica veže i uz Hrvatsku i Simona Cassona, predsjednika hotelskog poslovanja Four Seasonsa za Europu, Afriku i Bliski istok.

image

Lei Lou je oduvijek bio društveno angažiran brand

GORAN MATIJAšEC

„Bili smo počašćeni što smo mogli ugostiti Aleksandru i njezin ikonični modni brend u našem Four Seasonsu u Dubaiju i smatram da su prelijepi krajobraz i arhitektura našeg resorta savršeno upotpunili Aleksandrin bezvremeni i elegantni dizajn. Nije tajna da Hrvatska ima posebno mjesto u mom srcu, jer moja supruga Danijela i ja provodimo neke od najljepših životnih trenutaka u našoj obiteljskoj kući u Istri", navodi Simon Casson.

image

Ovo je sjajna promocija Hrvatske kao destinacije

GORAN MATIJAšEC
image

Dizajnerica je ponosna na svoju novu kolekciju.

GORAN MATIJAšEC

„Lei Lou je oduvijek bio društveno angažiran brand i moja misija nikada nije bila ostaviti trag samo u modi. Osim toga, kroz svoj rad uvijek sam se trudila promovirati ljepote naše zemlje, a tako će biti i nadalje. Ako moj brand bude spona nekih novih, lijepih, poslovnih priča iz Hrvatske, ja ću biti najsretnija na svijetu i upravo zato me i vesele ovakve suradnje“, zaključuje dizajnerica.

image

Najnovija kolekcija Alex Dojčinović slavi ženstvenost.

GORAN MATIJAšEC
Linker
29. ožujak 2023 15:28