Karla Jurić
Savršena za proljeće

Nova kolekcija Amaranthine nakita priču jedinstvenu priču kroz sedam elemenata umjetnosti

Svaku narukvicu karakteriziraju ručno izrađeni srebrni elementi, poludragi kamen, šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi i kopče, što ovaj modni dodatak čini idealnim za spajanje s modnim kombinacijama.

Svakom novom kolekcijom i novom kampanjom brend Amaranthine donosi autentičan dizajn u koji je utkana “ljepota na dodir”. U vremenima kada su dodir i taktilna osjetila upravo ono sto nas ironično najviše razdvaja, nakit je taj koji stvara most između dodira i umjetnosti.

Karla Jurić

Nakit je oduvijek bio simbol pripadanja, simbol sreće, a brend Amaranthine i njegov dizajner Mario Malnar ovom kolekcijom pričaju nam snažnu priču o umjetnosti utkanu u dizajn narukvica kao zaštitnom znaku njegovog rada.

Upravo priču o dodiru fotografijom je ispričala jedna od ponajboljih fotografkinja mlađe generacije Karla Jurić koja je svojim autentičnim pristupom prikazala dizajnerovu viziju kroz dodir, snagu, ljubav i pripadanje.

Karla Jurić

Sedam segmenata nove linije

Priča o liniji nakita Amaranthine nazvanom po istoimenom brendu počinje sa sedam elemenata umjetnosti: linijom, bojom, volumenom, plohom, teksturom, prostorom i točkom. Svih sedam pojedinačno ili zajedno ugrađeni su u naš dizajn, svaki komad nakita ima svoju priču, na vama je pronaći svoju.

Karla Jurić

Raznolikost elemenata - ručno izrađeni srebrni elementi, poludragi kamen, šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada - čine svaku narukvicu jedinstvenom. Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe. Održivost i etičnost u radu, kvaliteta materijala, lokalno, izrađeno s ljubavlju i onaj tko ga ima posjeduje nešto što nema nitko drugi nema.

Karla Jurić

Karla Jurić

Čitajte i:

Domaći nakit koji priča najljepše priče - s 'botunom' u fokusu

Nova Cloud&Co. kolekcija inspirirana je zvjezdanim nebom - Katarina Zmazek oduševila novim komadima

Mladi hrvatski brendovi oduševit će vas nakitom s motivima katedrale i paške čipke, ali i unikatnim poklonima

Linker
28. siječanj 2023 17:45