Brend RDcode

Nova kolekcija torbi inspiriranih stoljetnim vratima diljem svijeta

Modni brend RDcode iza kojeg stoji novinarka i dizajnerica Renata Debeljak, nastavlja s projektom "Doors & Bags". Stoljetna vrata diljem svijeta, počevši od rodnog Dubrovnika preko gradova u Grčkoj, Njemačkoj i Italiji, nepresušna su inspiracija za stvaranje jedinstvenih ruksaka i torbi.

S radom Renate Debeljak već smo vas ranije upoznali kada smo vam predstavili njezinu modnu viziju objedinjenu brendom RDcode. Danas vam predstavljamo njezinu novu mini-kolekciju čiju okosnicu čine vrata koja se ističu svojim koloritom, volumenom i ornamentima. Ovog puta u centru pozornosti ove stalno rastuće kolekcije je upečatljiv ruksak inspiriran jednim crvenim vratima iz norveškog Osla.

RDcode promo

Budući da su upravo površine i ornamenti važni segmenti projekta "Doors & Bags", kod ove torbe naglašeni su asimetrični crveni površinski oblici kao preslika originalnih vrata dok je sivom bojom dočaran tamno sivi kamen koji okružuje norveška vrata. Torba inspirirana ovim crvenim arhitektonskim prizorom također je dizajnirana i u clutch verziji.

RDcode promo

Još jedna drevna vrata, ovog puta iz antičkog Rima, inspirirala su RDcode. Torba u boji leda prikazuje dio vrata dok su trokutasti portal i rubno kamenje u smeđoj boji. Također, stara dubrovačka jezgra ponovno je poslužila kao inspiracija za brend RDcode. Vrata crkve sv. Roka koja se nalaze u povijesnoj jezgri Dubrovnika dobila su novu verziju torbe. Ovaj put torba iz prijašnje kolekcije dolazi u varijanti ruksaka, a prepoznatljiva je po zelenom vodoravnom volumenu prožetom rebrastim prugama.

Novi ruksaci s potpisom RDcode mogu se kupiti i u color block varijantama, a više informacija potražite ovdje.

RDcode promo

RDcode promo

RDcode promo

RDcode promo

Linker
15. travanj 2024 22:54