Danijel Galić
Za buđenje iz zimskog sna

Nova proljetna kolekcija poznatog domaćeg modnog dvojca zrači vedrinom, optimizmom i romantikom

Magnolija, kao najslađa vjesnica, proljeća, ali i najljepša procvjetana krošnja koja uvijek ostavlja bez daha, Elfsima je poslužila kao savršena kulisa za neodoljivu modnu priču.

Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, nova proljetna kolekcija poznatog modnog dvojca ELFS stigla je kao naručena. I ovoga puta pred objektivom iskusnog i talentiranog fotografa Danijela Galića našla se prekrasna Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom, Nabillah Haron, koja se svojom jedinstvenom energijom savršeno uklopila u novu kolekciju.

Danijel Galić

Kako će izgledati dolazak prvih zraka sunca na našem asfaltu, Aleksandar i Ivan već odavno znaju. Dečki ostaju vjerni svom potpisu, koketiraju s cvjetnim motivima, ne zanemaruju moć modnih detalja, a ono najvažnije iz kolekcije u kolekciju najbolje naglašavaju žensku siluetu i moć.

"Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo - radimo 100% sa srcem!", istaknuo je Aleksandar Šekuljica.

Danijel Galić

"I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu", nadodaje Ivan Tandarić.

Ova kolekcija, baš kao i sve s potpisom Elfsa, dostupna je trenutno samo u ponudi ELFS webshopa čime i ELFS-i poručuju #ostanidoma.

Danijel Galić

Linker
23. ožujak 2023 23:46