Sanja Jagatić
simbol ljubavi

Novi pothvat modnog dvojca: Envy Room uz vjenčanice od sada nudi i zaručničko prstenje sa svojim potpisom

Modni dvojac eNVy room upustio se u novu avanturu i u suradnji s brendom ZAKS dizajnirao kolekciju nakita. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović osmislili su dizajn za tri jedinstvena zaručnička prstena ukrašena prepoznatljivim motivima mašne i satenske vrpce, elementima koje dizajneri često rabe kreirajući svoje modne kolekcije.

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol jedne ljubavne priče, ali i obećanje nekog novog početka.

Protkan iznimnom sentimentalnom vrijednošću i simbolikom, zaručnički prsten mnogo je više od tek običnog komada nakita, kako za osobu koja ga prima, pa tako i za onu koja ga daruje. Imajući na umu jedinstvenost, ali i simboličnu te estetsku vrijednost zaručničkog prstena, dvojac eNVy Room predstavio je svoju kolekciju zaručničkih prstena.

Sanja Jagatić

Sanja Jagatić

Profinjeno, elegantno i vrlo decentno, zaručničko prstenje s potpisom modnog tandema izrađeno je u četiri varijante boja, rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak dijamanta - nezamjenjivog dragog kamena koji simbolizira vječnost i prkosi vremenu.

Sanja Jagatić

"Ući u glavu dizajnera te sve njihove zamisli pretočiti u nakit bio je vrlo izazovan zadatak. Spajanje njihove ideje s tehnološkim rješenjem nije nimalo jednostavno, no u slučaju suradnje eNVy rooma i ZAKS-a smatramo da je finalni produkt ispao savršeno. Zajedničkim smo snagama izradili zaručničko prstenje koje je decentno, s lakoćom nosivo, a ujedno i prepoznatljivo po detalju mašne, upravo onako kako su ga dizajneri i prvobitno zamislili", izjavili su iz ZAKS-a. Svaki prsten može se, ovisno o željama klijenta, izraditi u kombinacijama boja bijelog, žutog i crvenog zlata.

Sanja Jagatić

Sanja Jagatić

Još od kada su predstavili prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, modni studio eNVy room jedan je od postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine pa ne iznenađuje ne čudi što su se okušali u dizajniranju zaručničkog prstenja.

Sanja Jagatić

"Suradnja sa ZAKS-om nam je bila zadovoljstvo i veliki izazov. Mnogo smo toga trebali naučiti o tehnikama proizvodnje prstenja koje nisu nimalo jednostavne. Nit vodilja kod osmišljavanja bio je jedan od prepoznatljivih elemenata eNVy room dizajna, a to su mašna i satenska vrpca s kojom smo oblikovali razne motive. Želja nam je bila izraditi nešto elegantno i vječno, ali i s malim pomakom kako bi smo dobili zaista unikatan prsten koji dolazi u 4 varijante boja i koji će zadovoljiti ukus svake žene", izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović koji su, osim zaručničkog prstenja, dizajnirali i narukvicu te broš koji dolaze u svim varijantama ponuđenih boja.

Sanja Jagatić

Sanja Jagatić

Linker
28. svibanj 2023 06:42