Mare Milin
Blagdanska kolekcija

Ovako blagdane zamišlja poznati zagrebački dizajner Ivan Alduk

Početak prosinca rezerviran jeza modne priče i kolekcije s blagdanskim prizvukom: jednu takvu predstavio je i zagrebački dizjaner Ivan Alduk. Vizuale za njegovu petu blagdansku kolekciju, sačinjenu od 15 ženstvenih modela haljina, potpisuje fotografkinja Mare Milin.

Ženstven, glamurozan i prepoznatljiv dizajnerski rukopis ovog puta je poprimio pravo blagdansko ruho: u modelima iz kolekcije zabljesnut ćete na balovima, domjencima, proslavama i druženjima kojima obiluje zadnji mjesec u godini.

Mare Milin

"Nova 'Holiday' kampanja je specifična po prepoznatljivom fotografskom rukopisu divne Mare Milin koje je unijela svoju originalnu notu i na najbolji mogući način prikazala ženstvene, moderne modele kojima obiluje kolekcija. Bogate teksture i moderni krojevi su okosnica nove kolekcije koja odiše tihim luksuzom", izjavio je Ivan.

Mare Milin

Prepoznatljiva estetika Ivana Alduka proteže se na petnaest modela kratkih, koktel i dugih haljina u tamnijim tonovima crne, zelene, zlatne ili pak zagasito ružičaste. Bogata tekstura tkanina s 3D vezom i vezom od metalnih niti daje posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela, otkrivaju senzualna ramena ili se poigravaju aplikacijama na efektan način.

Mare Milin

Mare Milin

Linker
22. travanj 2024 15:42